Gizem_37 fatma1993 20+1 67 kg ile hamile kaldim hala ayni kilodayim doktor 4 mayis dogum dedi umarim doguma kadar almam 🙂
fatma1993 Gizem_37 hayirlisi olsun oyle demeyin ama mazallah imtihana tabi tutulursun.hayirlisinolsun bebeginuz saglikli kiloasuna ulassinda sizde birazciknalsaniz sorun olmaz bence😉
Gizem_37 fatma1993 aynen oyle canm ama alirim gibime geliyor son aylara dogru rabbim saglikla kucağımıza almak nasip etsin inşallah
Gizem_37 fatma1993 bende oyle dusunuyorum nisan ortasi gibi olur bnce her bebek 41 haftayi tamamlmiyor
Gizem_37 fatma1993 bizimkide kiz 🥰bende haftaya carsambaya randevu aldim ayrintili ultrason icin hayirlsiyla hic bisey cikmaz insallah canim
fatma1993 Gizem_37 insaAllah ya Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin saglik versin...ucret ne kadar detayli
fatma1993 Gizem_37 Gizem_37 acaba ayrintiliya onem veriyor mu devlette burda pazi postlarda devlet cok incelemiyormus diye yazmislardi .siz nedersinuz
Merve2407 gizembas bende 69 la basladim. 24. Haftaya kadar 3 kg almistim ayni. 30. Haftadayim 79 im 😅
fatma1993 Gizem_37 ya aslinda ben ozelde dogumumu yaptiricam sadece detayliyi bi baska doktorda yani devlette yapsam sonuclarini ozeldeki doktora verme sansim var mi