Hill12 bir kaç gün önce aynı postı bende açmıştım bizde 37+5 oldk bir haftadır kaşıntım var geceleri daha şiddetleniyo tahliller temiz çıktı ilaç kullandm hiç bir faydası olmadı sürekli kaşınıyorum heryerim yara içinde doğumdan sınra geçer dediler nasıl dayancam bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun

Kwellada diye losyon var onu kullan ben onu kullandım 3 gün atlattım canım uyuz olmuştum ben eşim kızım çok zor vslla

Hill12 Bende de var ben 5 aylık hamileyim sadece bacaklarımın baldır yerlerinde var kaşıntı kasidikca kanamalar oluyor ben doktora sormadım sorsam mi acaba 🤔

Hill12 benim karaciğer enzim değerlerim normal olmasına rağmen doktorum kolestaz olabilirsin dedi bir haftadır hem kaşıntı hem stresten hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Safra değerlerine de bakıyorlar siz de baktırabilirsiniz

Mutlu_anne2 Bende ovadril diye bir losyon kullanıyorum sinirleri geçici uyuşturuyomuş 2 saat rahatlatıyor sonra yine kaşıntıya devam tamamen geçirmiyor

Bahar2541 Tabiki sor cnm senin erken başlamış ben az kaldı diye pek umursamıyorum ama yine doktora gidicem dahiliyeye

Pnr-80 Anladım cnm safra değerlerine bakılmadı doktora gittiğimde baktırayım

Hill12 32+2 deyim. Kasınınca kırmızı nokta nokta oluyor pütürlü hemen de geçmiyor.

Beyyza Bende 37+2 ovadril diye bir losyon kullanıyorum geçici rahatlatıyor sizde doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz

Hill12 onun kremi var bende ise yaramıyor sen dediğim losyonu al 3 gün gece yatarken sur sabahın yıkan