Polat2706 Kızlar benim daha çok yeni 5 haftalık ama kasık ağrım ve adet olucak gibi ağrım çok oluyor bu sizde ne zaman geçmişti yada olmuş muydu genelde herkes oldu diyor ama bu 2. gebeliğim ilki 12.haftada düşük olmuştu biraz korkuyorum o yüzden
Nagihan1 Polat2706 benimde 5 haftalik ilk hamileligimde boyle agrim olmamisti ya simdi kasık ve bel agrim var
Furkanpervin Polat2706 bndede oluyodu doktora sordum normal bebek rahime yerleşiyo dedi 12 +3 olduk ara ara oluyor gene
Ezgitpc Polat2706 canım kasık ağrın ne zaman başladı benimde bu ay adetimden 1 hafta sonra bir kasık ağrısı başladı ve 1 haftadır geçmedi sanki adet olacakmışım gibi acaba hamilemiyim diye endişeleniyorum 11 aylık kızım var ondada böyle olmuştum diye hatırlıyorum
Zehrabeytullah Polat2706 benimde adet zamanımda çok agrım vardı olamadığım için belirtisini çektim hamileydim korkmayın doktora görünün içiniz rahatlasın
Buket1990 6+1 haftalık hamileyim sanırm ilk hamilelik benim herkes tecrübeli beni sadece çok halsiz yapıyor
Polat2706 Ezgitpc canım ben 4+3 üm cuma gününden beri var ara ara artıyor kasık ve rahimde batma yapıyor aynı regl ağrısının 2.Günü gibi
meva_asil_moms Bizde 6+1 olduk benim tüp bebek kesemizi 5+1 de gördük kalp atışı için perşembe günü gidecez ☺️🥰
Nazerin Bende hamileyim ama daha belli değil kaç haftalık kese görünmedi kan da çıktı. Hayal kırıklığına uğramam inşallah
Nazerin Ozqe_tolqa test iki saat sonra çıkıcak dediler bekleyemeidm eve geldim sekreter aradı pozitif dedi iki gün sonra bekliyoruz dedi yarın gidicem bakalım ne olcak