Skn23 Kızlar 39+3 üm bugün ilk defa çatı muayenesi oldum. Biraz önce de tuvalete gittim peçeteyle silindiğimde kan geldi . Akıntıyla karışık kandı 🙄 nişan mıdır yoksa çatı muayenesinden kaynaklı olabilir mi bilemedim 🙄
Alparslnbuss Skn23 nişan olabilir ama hemen panik yapma hasteneye gitmen gereken durumlar 5 dk nın altına düşen sancılar veya suyun gelmesidir. Sadece nişansa gelen sancını veya da suyunu bekle tel nişanda hastaneye gelmesş gerekmez
canimoglum53 Skn23 zaten cogu kiside cati muayenesinden sonra nisan geliyormus canim doktorum bana yapmadi o yuzden dogumu baslatiyor falan dedi. Buyuk ihtimal nisandir doktora gorun direk bence
cennet13 Skn23 Peki çatı muayenesi can yakıcımı?🙈 bende ilk defa olucam önümüzdeki hafta pazartesi :)) o yüzden sordum 🙈
Skn23 Alparslnbuss şuan suyum yada sancım yok o yüzden bekliyorum sadece emin olamadım nişan mı yoksa çatı muayenesinde olan birşey miydi 🙄
Mehtsp23 Alparslnbuss bende 39+5 deyim biraz önce doktordan geldim ilk defa bugün çatı muayenesi oldum, başta biraz ağrı oldu ama ben kendimi çok kastım, eve geldim nişan denilen şey oldu, ara ara sancı giriyo, 2 cm açıklığım var, Doğum ne zaman olur acaba
Skn23 Alparslnbuss sade kan gibi değildi canım böyle akıntıyla karışık kandı sanki o an panikledim tam da anlayamadım çıktım geri tuvaletten
Skn23 canimoglum53 doktora gitsem de nişan için yapacağı birşey yok canım sancını yada suyunu bekle der
Minee34 Bende 39₺1iö bugün benimde kanamam oldu doktoru aradım gel Muane edelim nst çekelim dedi çatı muanesi olmadıysan sıkıntı olabilir dedi ama sıkıntı yok ama normal muaneden sonra gelmesi
Skn23 cennet13 yok canım ya hiç korkma ben buradakileri okuyup Boşu boşuna korktum . İlişki yaşarken bile bazen daha çok canım yanıyor . Sadece bi baskı hissediyorsun o kadarcık saniyeler sürüyor o kadar kısa ki hiç hiç korkma anlamayacaksın bile 😁
Gde1307 cennet13 canım bugün ben çatı muayenesi oldum, İnan saniyelik bir olay ve hiç canım acımadı. doktoruna güven ve kendini serbest bırak ☺️
cennet13 Skn23 rahatladım valla☺️🙈 korkuyordum çünkü😁 nasıl olucak falan diye düşünüyordum, şimdi rahatım teşekkür ederim ☺️☺️🙏🏻
Habibegnc Skn23 nisanin gelmistir de kesinlkle cati muanesinn etkisi vardirrr. Bende sancim icin gittm nts ve cati muanesi oldum ertesi gun nisan geldi beklemedeyiz 👍🏻👍🏻🤲🏻
Skn23 Habibegnc kaç gün oldu nisanın geleli canım . Nstde de 2 kere 80 i gördü sancım ama doktor sancın var vs birşey demedi hiç
Tugi Habibegnc benimde nişan geldi nst ye gittim gece biraz baktılar açıklık var mı diye o da yok eve yolladı bekliyoruz 🙈 çok heyecanlı ya
Merve1998 Skn23 o cati muanesi ilk.oldugu icin.cnm buyuk.ihtimalle.sana.bilgi vermeleri lazim vermedilermi
Habibegnc Skn23 2 gun oldu gelelo hala ara ara jel kivaminda acik renk geldi oluyooo benimde ntsde arada 70 i buldu oldu ama geneli dusuk oldu icin sancin yok dedi doktorum. Beklicez bu zmanlarda 🤲🏻 hayirliyla ins
Merve1998 Skn23 bna dediler canım cok cok kanarsa gel dediler eger birz birkre kanarsa muane etik diye dediler ve biraz geldi diger muanelerde gelmedi