Damla0x Mervesbaby Selam canım ben 29. Haftada gittiğimde minik kızımız için 1880 gram dedi kilosuna gelişimi iki hafta önden gidiyor şu anda ama endişe edicek birşey yok dedi çok iyi böyle giderse tombiş bir bebeğimiz olucak dedi doktorum 🤣 şimdi 33 hafta oldum Çarşamba günü kontrole gidiyoruz eşimle çok heycanliyim gelişimi ne durumda kilosu kaç oldu merakla bekliyoruz bu çarşambayı 🙏🌿
Mervesbaby Damla0x selam canım masallah 😀sağlıklı olsunlar da aslında hiç önemli değil sadece merak ettim normalmiş benimki de
Yasmnglr54 Ben 32. Haftada gitmistim çalıştığım için rapor almaya 1980 gr dedi suan 35+2 olduk bakalim yarin gitcem.insallah kilo almıştır 🐣🐣🤗🤗🤗
aycomik 29.haftada kilosu 1700 idi, bugun gittik 32+0 2000 kg olmuş oğluşum. Çok çabuk büyüyorlar. Bizimkisi azicik tontik olabilir 🤗
Mervesbaby aycomik evet sanki azıcık ilerde gibi :) gerçi ben hep hafta geçişlerimde gidiyorum yine de iyi gibi. Döngüm cumartesiye gelşyor hafta içi çalışıyorum :) eminim sonunda veya ortasında gitsem yine az da olsa etkisi olur gramına 😃
Mervesbaby Almila141207 Tontiş bebekliler cevaplasın bunu 😬 benim suan gelişimi normal. her gün 1 bardak süt ceviz 1 muz yiyorum mutlaka. 1 sade soda içiyorum (zar zor) bazen içmiyorum haslanmıs yumurta yiyorum 1 adet kahvaltıda. onun dışında normal pişirdiği yemek salata çorba :) ekmek pilav azaltalım dedi doktorum ama azaltmadım 😔🙈
Nefesinnannesi Mervesbaby 32.haftamda 2400 gr 49cmdi boyu uzun olcak dedi doktorum haftasına görede kilosu öndeydi 34.haftamdaki kontrolümde 2820 gr olmuşuz boyunu söylemedi büyük ihtimalle değişmedi 😍 suan 34+4üm 🙏 nst sancım çıktı Dua ediyorum 36yi doldurayım 😅
Sedaozkutt6 30 hastalıkken gitmiştim 1600dü doktorum biraz daha alabilir şuan için normal demişti Çarşamba 32 haftalığım kontrolüm var bakalım ne kadar çıkacak önce sağlık ama biz anne adayları kilolu olunca nedense daha mutlu oluyoruz 😊