Mervesbaby Cumartesi randevum var 29+0 da gitmiştim en son 1400 gram 40 cm demişti. Haftasıyla uyumlu demişti. 32+0 da gideceğim bu cumartesi Allah nasip ederse. Merak ediyorum sizlerin kaçtı 32.haftada bebeklerinizin kilosu boyu? ☺️
Aras-Altay Mervesbaby 30 haftada gittiğimde 1800 gr 43 cm di şuan 31+3 olduk ay sonu kontrol var bakalım kaç kilo olacak 👼
Gzrilknur Mervesbaby 29. Haftamda 1495 gr dı. Şimdi 31+5. Ama randevum taaa ayın 27 sinde. O zmana kadar 2 kilo olsa da kârdır 😊 haftada 150/200gr alıyor diyorlar
Fasulyeninannesiii Mervesbaby 32+1 de 1 kilo 736 gramdi bugun 34+1 sabah kontrolumuz vardi kilosu 2 kilo 538 gram olmus 😊
Damla0x Mervesbaby Selam canım ben 29. Haftada gittiğimde minik kızımız için 1880 gram dedi kilosuna gelişimi iki hafta önden gidiyor şu anda ama endişe edicek birşey yok dedi çok iyi böyle giderse tombiş bir bebeğimiz olucak dedi doktorum 🤣 şimdi 33 hafta oldum Çarşamba günü kontrole gidiyoruz eşimle çok heycanliyim gelişimi ne durumda kilosu kaç oldu merakla bekliyoruz bu çarşambayı 🙏🌿
Gzrilknur Mervesbaby ay öyle deme gözünü seveyim gören yazar zaten. Merak etme kaynana postalarını da karıştırma şimdi 😅
Aysegnl51 Mervesbaby maalesef kaynana daha cekici geliyor millete😑😑 bende 28.haftamda gittim 1417 gr 41 cm dedi doktor.veeee taaaa 1 ay sonra gel dedi 32. Haftada gidicem suan 30.haftamdayim😎😍 Kaburgalarimdaki ağrılar ve midemin suan boğazımda beklemesi ve gece arada bir giren kramlarimi da saymazsak iyiyim🤣🤣
Mervesbaby Fasulyeninannesiii amin insallah benim şeker somurta çıkmıstı şeker çıkmadı ama sınıra Yakın çıkmıstı normal değerlerim bu yüzden korkudan birşey de yiyemşyorum bakalım nasip :) sağlıklı olsunlar da
Gzrilknur Mervesbaby öyle zaten o gündelik yaşam hayat felsefesi 😄 ama herkes 32 haftalık olmayabiliyor mesela. Kaynana herkeste var 😅 kontrole gidip geldiğinde yaz bari buraya. Merak ettim bende. Benim kontrole daha çok var 🥴