Melteeeem Leylayasin valla inşallah makina vermiştir hata dicem de 3 kez ölçtü biçti napalım sağlıklı olsunda zayıf olsun ne diim
Melteeeem Leylayasin acı çekme olasılığını geçtim bebeğin sıkışması daha kötü riskli bir durum gibi tabi doktorlar daha iyi bilirler ama doktorunla tekrar konus madem çatım dar bebek riske giricek hem ben acı cekicem niye normal doğurayım ki de
Fasulyeninannesiii Melteeeem canm tanidigim 40. Haftada dogum yapti bebegi 2 kilo 110 gramdi ama cok sağlıklıydi doktoru genetik olabilr önemli olan kilosu degl sagligi demis suan 1 yasinda masallah hic sorunsuz büyüdü 😊
Melteeeem Fasulyeninannesiii ay hadi inşallah gerci eşimde bende 2700 doğmuşuz 3 olabilir dide 3500 falan hiç beklemiyordum zaten ☺️
Beren01 Leylayasin hiç belli olmuyor canım o işler benim dogumdan bı gün önce dr baktı bu daha kafasını yerleştrmemis kanala dedi 2 gün daha bekleyelim snra sezeryan yapariz dedi sabahına doğum yaptım.😬
omerinannesi01 Melteeeem ayrintiliya girmismiydiniz benim ilk cocugumda kilo almiyordu tek damardan beslendigi icin demiati doktor ama.ben son aylarda muz ve pekmez yemistim 3100 kilo dogdu yani ise yaramisti yediklerim
Melteeeem omerinannesi01 girdim ayrıntılıya bir sorun çıkmamıştı ama belkide sonradan tıkandı damar yada beslenme desem beslenmeden kaynaklı bu kadar olamaz diye düşünüyorum Çünkğ güzel yiyorum
Gokcesg Leylayasin sonuçta ne yaptınız? Benim de çatı kemiğimin basık olduğunu söyledi doktor. Normal doğumda ısrar ediyorum.