Merhabalar, arkadaşlar biraz dertleşmek istedim. Gebeliğim 7. Haftasından beri çok yoğun bulantı yaşadığım için annemde kalıyorum. Resmen bakıma muhtaç bir şekilde yaşıyorum. Annem sağolsun suyumu bile önüme getiriyor. Eşim izinli olduğu günler evime gidiyorum. Bir haftadır daha iyiyim çok şükür. 3 gün önce kayınvalidem eşimi aramış haftasonu Mevlüt yapıcam diye gelebilirse gelsin ben onu arabayla aldırıcam demiş. Hem bizde kalır kafası dağılır falan diye konuşmuş. Ya kardeşim tamam iyi niyetlisin de, 2 hafta önce geldin benim halimi gördün arabaya bile binip bir yere gidemiyorum. Acayip midem bulanıyor. Bunu bilmiyormuş gibi neden arayıp çağırıyorsun ki! Eşiminde kırılmasını istemiyorum. Oda gitme diyor ama içinden gitmemi istediğini biliyorum yani. Üstüne üstlük ikiz gebeyim. Kendimi zorlamak istemiyorum orda yardım etmesen arkadan konuşacak insanlar var, yardım etsem ayrı dert. Napıcam bilmem, Mevlütde yarın. Arayıp söylemek bile istemiyorum. Hem zaten beni aramadı gel diye ona da ayrı bir tiltim benimle ilgili kararı neden beni arayıp da sormuyorsun acaba!!! Amma uzun yazdım ya 🙊 Buraya kadar okuduysanız tişikkirler ❤