Zelihafirat Merhaba arkadaşlar Bursa Medicana hastanesinde muayene olan arkadaşlar var mı acaba doktor önerileriniz nelerdir benim ilk kontrolüm Fatma Sezgin hanımefendiye oldu fakat değişmeyi düşünüyorum sanki ...
Busra5341 Zelihafirat ben gitmedim canim ama arkadasim gidiyordu ve orda dogumunh yapti ozlem hanimdi doktoru cok cok memnundu herkesede tavsiye ediyor o giderken hamileydi ozlem hanm su an ordami bilmiyorumda
Zelihafirat Wayward bilemedim medicana ultrason cihazlarından mı benim bebeğimden mi 7 haftalık kalbi duyulamadı 🙁
Wayward Zelihafirat benim ilk gebeliğimde de kalp atışı olmamıştı, 2 3 hafta daha bekleyin bence eğer bebeğin gelişimi güzel ilerliyorsa kalp atışı duyarsınız ancak bebek gelişimi de kötü ise o zaman biraz zor duymak
Berfff2 Zelihafirat medicana volkan aksakallıya gidiyorum gerçekten cok iyi bi doktor tavsiye ederim bu arada hemen kötü düşünmeyin aynı zamanda hamile kaldıgım kuzenimle aynı haftalarda duymadık kalp atışını geç döllenme olabiliyor ☺️
Sabirsizanne16 Zelihafirat benim bebeğimin kalp atışları da 9 haftada duyuldu.O zaman başka yere gidiyordum çok normal.Ultrason cihazları olarak ben ekstra medicanayı tavsiye ederim.Çoğu hastanede 4 boyutluyu bitek detaylıda gösteriyorlar.Biz her gittiğimizde görüyoruz