Ysmn_dmrcii canimoglum53 kaç haftaliksin canım. Bugün doktor sordum da 40 haftalık benimki haftasıyla uyumlu dedi sadec ama
canimoglum53 Ysmn_dmrcii 39.haftamdayim kuzum. Biraz iri dedi ama tam ultrasona uygun olmuyormus birkac gram degisiyormus zaten :)
glnzk 39+1 im bende doktordan geldim bugun hicbir sey yok yanı göbeğim biraz assagida ama bu son haftalarda mide bulantısı Noye olur anlamadm sanırım son 1 ay 8 aya bedel gibi zor geciyo 😏
Gamzeli_03 canimoglum53 aynı durumdayız cnm bende 39+2 deyim bugün kontrol vardı çatıya baktı doktor açıklık yok biraz sancı var dedi Çarşamba gene gel dedi sanırım 40+1 2 ye kadar bekleyecek Kendi gelmez ise de suni sancı verecek mide bulantısı benimde oluyor geçen zor yetiştim banyoya bel kasık ağrısı benim de çok 😣🤦 senin doğuma ne diyor doktor normal mi
canimoglum53 Gamzeli_03 evet basindan beri normal diyor canim benide zar zor ikna etti ben cok korkuyordum🙈 ben kusamiyorum cunku kendimi baya kasiyorum o yuzden cok agri oluyor. Ilk 7 ay zaten hep mide bulantisiydi 9.ay sonu yine basladi resmen asiri kotu bir durummus bu🙄
Gamzeli_03 canimoglum53 benim de 9 ay boyunca mide yanması oldu bulantı yeniden başladı doğurana kadar da böyle devam edeceğiz galiba
Mehsu canimoglum53 Geçen hafta gittiğimde yani 37+3 de 3633dü canım ama doktorum normal doğum olma ihtimali çok zor dedi kilodan dolayı bide baş çevresinden dolayı
canimoglum53 Mehsu masallah kuzum harbi baya iriymis bebis :) benimde 4 ustu olursa noemal zor dedi ama bakalim nasil olacakk
gozdeyildirim canimoglum53 bende bugün 39+1 de kontrole gittim. Ne açıklık var ne sancı var ne de bebek kanala inmiş doktor çatın dar normal doğum zor sezaryanla alalım 1-2 güne dedi ama bebeğin suyu iyi kordon dolanması yok 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum
canimoglum53 gozdeyildirim benim kanalda ama catim normal. Haftaya pazartesi kontrole gidicem yoksa 40+3de dogum basliycakmis. Bencede bekle canim belki kendiliginden gelirr😊
Akademisyenanne canimoglum53 benimkiler kirmizi :( gobegim komple catladi. Diger yerlerimde bisey yok. Gogus kafesime kadar catlagim var 😩
2705merve canimoglum53 kanalda mı bebeğiniz doktorunuz mu söyledi siz hisseediyo musunuz acaba aşağıda mı oluyo sadece
canimoglum53 2705merve doktor soyledi canim ama 38.haftamdan beri bende hissediyorum kasiklarim ve cati agrisi nedir anliuorsun yani oran hep kasiliyor ve agrili :) bende anlamam sanıyordum ama gayet anlasiliyor
canimoglum53 Akademisyenanne uff umarim dogumdan sonra beyazlasirlarr tek duam bu suanlikk😂 arkadasimda baya boydan boya catlamisti dogurdu, simdi beyazlamislar cok belli olmuyor allahtan
Gamzeli_03 Akademisyenanne aman dert etme sakın o çatlaklar olsun diye gece gündüz dua eden göz yaşı döken doktor doktor gezen o kadar çok kadın var ki anne olmak isteyen o yüzden şükret cnm güzellik merkezlerinde bir iki seansta çatlak tedavisi yapıyorlar zaten kilo aldım çatlağım da var umrumda da değil anne oluyorum inş Rabb'im nasip eder ise 😘🤲
Akademisyenanne canimoglum53 dogumdan sonra da cok kasiniyormus beyazlarken🤦🏻♀️ Neyse yarin cildiye doktoru insallah kasinti onleyici bisey verir de azcik rahat ederim. Disari cikamaz oldum🙄