Merhaba;
Ben şuan Kuşadası Gözde Hastanesine gitmekteyim. Egemed’e gidicektim ancak doktor o gün izinli olduğu için tesadüfen Gözde hastanesine gittim.( hamile testi için) doktorlara internetinden baktığım da İsmail Hakkı YAĞAN’ı gördüm. Ne tesadüftürler ki anne karnında bana da bakan doktor olduğunu öğrendim. 90 yılların da... Gittim ve hayatımda tanıdığım en dürüst, beyfendi ve bilgili bir doktor. Kilolu bir hamilelik süreci içindeyim beni incitmemek için elinden geleni yapıyor. Pimpirik ve fazla sorgulayan bir anne adayıyım her sorumu not alarak gidiyorum; eline kağıdı alıp tek tek yanıtlıyor. Cinsiyetini görmediğimiz için iki kere ücretsiz kontrol yaptı ve mutlu haberi bize verdi. Asla gereksiz test yaptırmıyor (ben yaptırsam mi diye gittiğim testleri bile bence gerek yok ama istiyorsam yapırabileceğimi söyledi) Asla gereksiz boş sohbete girmiyor herşey sınırın da ve olması gerektiği gibi. Elbetteki herkes için Farklı etki eder insanlar ile iletişim ancak ben zor biri olarak bu sözleri söyleyebiliyorsam inan gidip tanışmaya değer. Benim özel sigortam var ancak sizin için baktım ödemeye 353,90 TL yazıyor. Ancak şunu söylemek isterim. Hastane olarak oturmamış bir düzen var. Çok yerde yazıldığı gibi paracı bir işletme. Bunu söylememde de yaşanmış olaylarım oldu o yüzden paracı diyorum. Ancak bizler için doktor önemli bu dönemde stresten uzak olmak için şimdilik görmezden gelme durumundayım.