Merhabalar Bebek bezi alacagim da bunlardan hangisi iyi sleepy iyi mı aklımda o var natural ultra hassas yazıyor organik yazıyor ama kullananlar pişik falan yaptı mı veya hangisi daha iyi paylaşırsanız sevinirim birde 1 numara paket halinde alacağım yenidoğan içinde 240 adet var 2 ile 5 kilo arasında yani çok mu 240 adet 1 numara yenidoğan için günde 6 tane kullansak 40 günde biter 40 günde 5 kiloyu aşıyor mu bebek

aysenyc bize en iyisi molfix oldu. Bebeğine göre hangi bez iyi olursa o bezle devam edersin. Günde 5 bez diye hesaplama bence şuan daha yenidoğan 😊 kaldı ki 5 bez bir yenidoğan için az bile 40 günde 5 kilo olmadı da bebeğin doğum kilosuna ve kilo alıma bağlı 3 yani 5 kiloyu gecer de gecmez de

aysenyc bende Prima kullandım ilk bebeğime ne pişik oldu ne başka birşey 🙏🏻 İkincisi için de inşallah öyle yapacağım 🙏🏻

aysenyc doktor sleepy ile baslamanı öneriyorum dedi bende zaten onu düşünüyorum aldım bir paket. Stok yapmadım bebeğime yaramazsa yada sızdırma yaparsa (erkek bebeğim) degistirecegim

aysenyc Bn sleepy kullanıyorum. Çok memnunum.. Pisik filan olmadi..bide yenidogan bez çok fazla alma derim. Bebisin iri doğarsa yenidogan bezler küçük oluyor. Çok çabuk büyüyorlar cnku.. Sıkmasın bebisi bez.. Bebisinin kilosuna bakarsın yani.

aysenyc benim bebeğim 3,5 kilo doğdu bezi molfix 130 adet yenidoğan almıştık 40 gün falan kullandık daha sonra 2 numaraya geçtik suan prima kullanıyorum prima daha iyi kesinlikle

aysenyc canım sleepynin içerisinde 30 40 tane falan olan paketleri de var . a101 lerde var diye biliyorum . ilk yenidoğan 1 numarasını içinde bu küçük paketten al . hem sleepyi denemiş olursun hem de bebeğin kilosuna göre büyüğe geçebilirsin . 2 numarası da zaten 3-6 kilo olan bebekler için . memnun kalırsan ikinci paketi 2 numarayla devam edersin

aysenyc Sleppy natural alıcam ben canım huggieste iyi bir bez ama artık satısı yok

aysenyc 11 günlük bebeğim var prima premium care kullanıyoruz. Emiciliği çok güzel. Geceden sabaha kadar altında kalmasına rağmen pişik olmuyor rahatsızda etmiyor. 10 günde 40 tane kullanmışız. 3 kilo doğdu 1 numara büyük geliyordu suan tam oluyor çabuk gelişiyorlar. Paket bitene kadar 2 numaraya geçmiş oluruz zaten :) diğer markalar nasıldır bilmiyorum

aysenyc Araştırdığım kadarıyla Sleepy içerik olarak güvenilir ve tavsiye edilen bir marka. Ben de Sleepy kullanmayı düşünüyorum. Ama henüz kullanmadığımız için işin pratik kısmını bilemeyeceğim 😊