Ummuhumeyra Cisem-22 ayy kız benim ikiz olsa şimdiden 25 olurdum en az delimisin hiçlafana takma 3 canlıyım herkes kendine baksın de 😍😀🌼
Karakurt İlk 6 ayımda 6 kilo aldım şuan 8 aylık olacağım 31 haftalığım toplamda 10 kilo almışım iyi mi kötü mü bilemedim
Dilankenger Ummuhumeyra bebeginin hareketleri nasıl canım cinsiyeti ne . benim bebeğim kız . çok hareketli maşallah . bu haftalardan sonra azalır diyorlar doğru mu acaba
Ummuhumeyra Dilankenger benim de bebeğim kız evet bu son 10 gündür falan baya hareketli bazen sanki göğüslerimden çıkacak gibi baskı yapıyor ağrım oluyor o yüzden bazen de aynı anda sanki her yerine tekme atıyor baya dolaşıyor sanırım 😀
Ummuhumeyra Dilankenger bilmiyorum ki canım yaşayıp göreceğiz artık azalır mı azalmaz mı ama gün içinde hareket ettiğini hissetsek yetermiş bakalım hanginiz önce doğuracak 😍
Dilankenger M_agayeva canım ben çok nar yedim hala da yiyorum zararlı diyorlar ama çok şükür ben bir zararını görmedim şuan 26+0 dayız
M_agayeva Dilankenger nar yiyordum ilk aylarda ama azar azar suyunu da azar azar icsem bisey olmaz diyordum ama yinede kafama takiliydi təşəkkür ederim
Edanurrr 30+2yim bugün itibari ile 6 kilo almışım ama ilk aylar hiç almamıştım şimdi maşallah haftada 1 kilo alır oldum 🤣
Lilensa Tugcem92 ilk 6 ayda 5 kilo aldm 36 haftalığım şimdi 6daha aldm toplamda 11 kilo zayıftm zaten aldığım kilolar görünmüyor bile herkes bu ne biçim hamile bir göbeğin tek var diyor doğumdan sonra hemen eski halime dönecem belliki kilo alımım durdu iştahım yok az az yiyorum midem yanıyor diye .
Dilankenger Ummuhumeyra aynen mideme mideme vuruyor hep yukarlarda hissediyorum . ultrasonda hep göbeğimin hizasında kolları bacakları da yukarı doğru duruyor . bazen kasığıma iniyor ama çok durmuyor orda hemen yukarı kaçıyor kuzum 😂
Ftszgn 28 haftaligim 10 kilo aldim ve bana hareket yuruyus yasak🤦🏼♀️ riskli gebeyim,54 le hamile kalmıştım
Sudeee07 Ben daha 8. Haftamdayım 62 kiloyla hamile kaldım 68 e kadar çıktım daha sonra bulantı kusmadan daha yeni 66.5 a düştüm şu an sabitim herkes ne kadar az kilo almış ben abartmışım sanki 🙈