Tugcem92 Merhaba hanımlar, ben 6 kilo almışım vücudum tuhaf bi hal almaya başladı. Bacaklarım çırpı gibi hala. Sanırım bu aldığım 6 kilo komple göbeğime toplandı :( siz ilk 6 ay toplam kaç kilo almıştınız?
Osgem2019 Tugcem92 ben 29. Haftaya girdim 5.6 kilo aldım 65.6 oldum 1.70 boyum ilk 3 ay 4 ay çok almıştım açıkcası
Ummuhumeyra Tugcem92 ben 26+0 lık hamileyim 12 kilo aldım 53 tüm 65 oldum rekor bende hadi bakalım 😂😂
minnakfasulyecim Ummuhumeyra Bebeği öğrendiğimde 3 Haftalıktı sigara içiyordum bıraktım 6 haftalıkken doktora gittim 3 kilo almıştım 😂😂😂 Bence rekor bende😂😂😂
Cisem-22 Ummuhumeyra bende 30.haftamdayım şuan toplam 13kilo aldım 57den 70e cıktım ikiz benim ama doktorumla hep fazla kılo alıyosun lafını aylardır duyuyorum 😏
ShrBkr Tugcem92 bende 6 kilo almıştım vücudum hiç değişmedi göbeğinde hepsi hobegomde küçük hala 34+1 im 9 kilo aldım toplam da
Dilankenger Ummuhumeyra bebeginin hareketleri nasıl canım cinsiyeti ne . benim bebeğim kız . çok hareketli maşallah . bu haftalardan sonra azalır diyorlar doğru mu acaba
Ummuhumeyra Cisem-22 ayy kız benim ikiz olsa şimdiden 25 olurdum en az delimisin hiçlafana takma 3 canlıyım herkes kendine baksın de 😍😀🌼
M_agayeva Kizlar eşim nar suyu almış bana və 17 haftalik hamileyim nar i yemek ilk aylarda yararlı diye biliyorum ana ben artık 5 ci ayıma gectim nerdeyse bi zarari olurmu bilgisi olanlar bilgi verirmi bana
Dilankenger M_agayeva canım ben çok nar yedim hala da yiyorum zararlı diyorlar ama çok şükür ben bir zararını görmedim şuan 26+0 dayız