Kızlar 36 haftalıgım nts de sancım cıktı, doktor da şaşırdı bu sancı suanda doğum yapan birinin sancısı gibi sende bişey var mı dedi, yok ben iyiyim dedim hani bende bişey yok,iş çıkışı tekrar gidip nts ye gireceğim, başınıza böyle bişey geldi mi acaba, kilosu 2.600 dedi normal mi sizce

Aslikagan normal canım artık 9 ayliksin doğum için son 3 4 haftan zaten sancıların sürekli olması önemli bir kerede bisey olma abi git bakalım alttan da bakar açılma var mı diye

Aslikagan benim de öyleydi hatta bu ikinci hamileliğim doktor daha hızlı gelişir her şey bir durum olursa direk gel ama onun haricinde bir hafta evde kendini zorlama ve dinlen dedi. 38 haftalık olduk bu sefer kendi gelmiyor 🙈🙄

Aslikagan ben 35+2 yim ama 34 başladı sancım 3farklı hastaneye gittik düzenli sancım çıktı yat dinlen 37ye kadar dediler yürüyüşü bıraktım pilates topunda zıplıyordum onuda bıraktım nefes egzersizinide bıraktım üstelik bebeğimin başı hala yukarda ve şuan 3kiloymuş

NesliCan1 kendimi iyi hissetmiyorum ama stres yaptım biraz çalıştıpım için perşembe izne ayrılıp bol bol dinlenicem artık

hunilimom inşallah ama ben iyiyim hani hiç sancım yok, stresten mi yorgunluktan mı öyle çıktı acaba

NesliCan1 hımm o zman normal bi durum dimi, akşam çekil dedi doktor bey tekrar konuşalım dedii hani bende başına gelen var mı merk ettim, perşembe izne ayrılıp dinlenicem bende

Bence çantanızı hazırlayın

Cti 2-3 gün içinde hazırlicam inşallah geç olmaz