Busbusvehashas Hatice38Elya ben de duydum daha önce memnunsunuz yani değil mi? Çok kaba bir araba değil
CemreKesmekaya Dkk yani benim hiç bilgim yok. Bende set halinde almayı düşünüyordum. Dediğiniz gibiyse parça parça almak daha mantıklı 🤗
CemreKesmekaya kimsebilmesindiye şimdi internetten baktım çok parça parça göstermişler 😂 hiçbir şey anlamadım 🙄 ama duymadığım bir marka araştırıcam teşekkür ederim 🥰
kimsebilmesindiye CemreKesmekaya tam parca olarakta satiyorlar 3 lu olarak. Ama istersen tek parcaylada is gorur.
CemreKesmekaya Saraalp Benimde hoşuma gidiyor görüntü açısından kullanımı tabiki bilmiyorum ama değerlendireceğim bir ürün teşekkür ederim 😊
Saraalp CemreKesmekaya tek elle açılıp tek elle kapanması çok rahat, kasası çok ağır değil, tekerler büyük olduğu için takılmıyor, puseti yerine takıp çıkarmasıda pratik, en önemlisi güvenlik benim için. Rica ederim , umarım istediğiniz gibi bulabilirsiniz
BusraAydogan14 CemreKesmekaya Valla canım ben Kraft Solid aldim çok da hafif puseti falan yakınımda kullananlar oldu o kadar memnunlar ki kaç çocuk büyüttü hala daha bir şey olmadı😊
CemreKesmekaya BusraAydogan14 kraftı hep kötülediler ya sadece burada da değil çevremde de kullanıp beğenmeyen çok var 🙄
CemreKesmekaya Mebos o kadar çok seçenek var ki belki karar vermem kolay olur diye buraya yazmak istedim kafam daha çok karıştı 😂 ama bakacağım bir ürün internetten baktım görüntü olarak çok rahat duruyor ☺️
Mebos CemreKesmekaya valla açıkcası bende denedim açılışına kapanışına herşeyine bakarak aldım baya rahat ben birde model olarak çok severek aldım bakın ☺️
Ebbbr CemreKesmekaya ben doona alcam 3.5 bin 1 1,5 yasina kadar biniyor ama asiri pratik sonra bastona geccem
Saraalp Ebbbr evet çok pratik ve hafif ben de almayı düşündüm ama puset aynı araba aynı ve o tekerler yere değiyor sonra araç koltuğuna sırf o yüzden vazgeçtim