Fatoaras Elifnurcey bizde KıVANÇ Ediz koyucaz ama kimse uyumlu bulmuyor ikisini 😀 Büyük oğlumun adı Çağan Aras hep çağanı söylerken tekrarlattırıyorlar o biraz canımı sıkıyor Can mı çağlar mı 🤪
Gizem_37 Elifnurcey asilhan Tugra Dağhan Batın Duhan Doğukan Ensar Yağız Kayra Karan Aklima gelenler bunlar canm
Fey Sedakctpe 38+5 bugün ama 35 haftalık görünüyor 3 haftadır kilo almıyor bebek. Kaynanamlar da güya yardıma geldi ama sağolsun daha çok iş yaptım doktor yat dinlen demişti. Annemin tansiyonu çıktı babam rahatsız hastanede bu gün sinirimden oturup ağladım. Bu gün kaynanamlar gezmişler gezmişler. Benim de hastaneden sonra ilk oğlumun okulunda işler vardı onları halletmeye gittim. Akşam 5 te aynı anda girdik eve kaynanam bana diyor ki kıyma aldım köfte yaparsın 🤦🏻♀️ Sinirimden yaptım mutfağı temizledim fln. Çok sinirliyim şuan. İsim hala bulamadık. Yarın sabah 9 da yatış artık alıcaklar bakalım. Bir dokundunuz bin ah işittiniz ama 🤦🏻♀️ Çok moralim bozuldu
Gulfem07 Fey erkek mi kız mi?erkekse tarık buğra olabilir :)edebiyat mezunu olunca şairlerden koymak çekici geliyor ama cook yakın arkadaşıma fikir vermiştim o koydu bizde kürşad koyucaz😊kızsa leyla,güliz güzel isimler.
Sedakctpe Fey ne kadar anlayışsız insanlar yaa yardım etmedikleri gibi bide daha çok yormuşlar seni yazık günah destek olmuyorlarsa köstekte olmasınlar bari sinir insanlar 😠 boşver canım sıkma canını benimde 3 hafta geriden malesef tansiyonum da yükseliyor doktorum sezeryana alalım seni dedi cumartesi kontrole gidicem yine bakalım ne olacak hayırlsı hakkımızda artık
Nuranburak Rukiyealtay maalesef öyle oldu bence farklı isim değilde anlamlı isim koymak daha güzel ömür boyu taşıyacak çocuk o ismi
Fey ilknurmom hayat işte bazen çok kızıyorum ama olan oluyor elinde olmayanlara yani karşı koyamadıklarına salacaksın napalım
Deletedmom00180 Elifnurcey benimde oğlum olacak ben Giray ismini çok istedim ama eşimle anlaşma yapmıştık erkek olursa ben kız olursa da ben koyacaktım ismini oda Uğur olmasını istedi ama bir daha oğlum olursa Giray koyucam 😅