Emineemre Sıraç koyucaz oğlumuzun adını etrafımda hiç yok daha yaygınlaşmadı galiba batın var farklı olarak
Erbualp Elifnurcey benim 4 yaşındaki oğlumun azı Bera ... 19+3 haftalık 2. Hamileyim cinsiyet tam net deil ama ben erkek olursa diye isim belirledim. Baturay , barkın , birbey, balkır, barın , bunları erkek isim listesine eklemiştim 🙈
Hlndkmn Bence Miran koyabilirsin Canım kuzenimin oğlu olmasa koyardım kesinlikle asil bir isim.Anlamda çok önemli benim de oğluşum olacak Allah kısmet ederse Eymen koyacağım oda fikir olabilir 🤗
Hlndkmn Elifnurcey Bence Miran koyabilirsin Canım kuzenimin oğlu olmasa koyardım kesinlikle asil bir isim.Anlamda çok önemli benim de oğluşum olacak Allah kısmet ederse Eymen koyacağım oda fikir olabilir 🤗
Rukiyealtay Nuranburak bukadar birbirnin aynı ve kısaltma gibi duran isimlerin arasında bi sizinkiler güzel agır ve anlamlı gelmişti onuda eşiniz koymamış 🤷🏻♀️
Nuranburak Rukiyealtay maalesef öyle oldu bence farklı isim değilde anlamlı isim koymak daha güzel ömür boyu taşıyacak çocuk o ismi
Elifnurcey simsekkiz8 evet bu postu iki gün önce paylaşmıştım ☺️ Ertesi gün kız dediler, yani dün. Bugün başka doktora gidicem netleşicek inşallah
Sedakctpe Fey bebeğin kaç haftalık canım gelişim geriliği mi var bende 37+3 haftalığım ama 34 haftalık gözüküyor. Ve sizin gibi bizde hala isim bulamadık 🙄
Fey Sedakctpe 38+5 bugün ama 35 haftalık görünüyor 3 haftadır kilo almıyor bebek. Kaynanamlar da güya yardıma geldi ama sağolsun daha çok iş yaptım doktor yat dinlen demişti. Annemin tansiyonu çıktı babam rahatsız hastanede bu gün sinirimden oturup ağladım. Bu gün kaynanamlar gezmişler gezmişler. Benim de hastaneden sonra ilk oğlumun okulunda işler vardı onları halletmeye gittim. Akşam 5 te aynı anda girdik eve kaynanam bana diyor ki kıyma aldım köfte yaparsın 🤦🏻♀️ Sinirimden yaptım mutfağı temizledim fln. Çok sinirliyim şuan. İsim hala bulamadık. Yarın sabah 9 da yatış artık alıcaklar bakalım. Bir dokundunuz bin ah işittiniz ama 🤦🏻♀️ Çok moralim bozuldu