Grhn Solitoo 😃😃 oo dikkat etmelisin ama . Kaç haftalık oldun . Son aylarda özellikle dikkat et allah korusun tansıyon da çıkar tuzlu yemekden . Birde bebeğe bir faydası yok canım bize kilo olarak geri dönüyor 🤦♀️
Solitoo Grhn haftaya salı doğruyorum valla bişey olmasın nolur😁37 olucam artık fazla kiloda almadım 68le hamile kaldım 72yim ben galiba yiyip yiyip alamayanlardanım
Aslalby Dilek1661 benim normalde bu kadar canım çekmez ama şimdi istiyor bir oturuşta 2 paket yiyorum ama hergün değil yiyincede iyi yiyorum Rabbim korusun yavrucaklarımızı ☺️☺️☺️🤲🏻
Kayraruzgar Dilek1661 bende yedim pringless abartmadıkça bişey olmaz bence nefsimi bastırcak kadar yiyordum bnde cnm çektiğinde hergünde yemedim ama
Grhn Solitoo maşallah cidden öyleymiş almayanlardansınız 😁 iyi bakalım inşallah sağsağlım kucağına alırsın 🙏🏻🌸
Sariiannee Dilek1661 Bu kadar takılmayın.Alkol sigara hariç çanınız ne çekiyorsa yiyin.Kilo problemi olmasın istiyorsanız yemeyin tabi 😂
Sldmrt Dilek1661 benim yengem 9 ay boyunca her canı istediğinde paket paket yedi yeğenlerim turp gibi.. herşeye bu kadar takılmamak gerek bence :)
Dilek1661 Sldmrt takılmamak lazım doğru ama ben bunu başaramıyorum sanırım pimpirikli bir anne olucam🙂
Sldmrt Dilek1661 valla ben de miğde bulantım izin verse neler neler yicem ama :D açıkçası hiç düşünmüyorum ben şu bulantıları atlatayım abartmadan herşeyi de yicem :) sakınan göze daha çok çöp batıyor benim kanımca