lnyldr Ayseaysegok canım benimde o haftalarda kanamam oldu ve bi hafta sürdü çok şükür Bebişim benimle 34 olduk fazla stres yapma bebişin için
Ayseaysegok lnyldr stres kanma olunca yapmıyorum elmde olmuyor ki ınsllah bnde o vaktlere gelmeyı nasıp eder
silamm Ayseaysegok cnm aynı haftalarda benimde olmuştu iki ay progestan kullandim ama fitil şeklinde doktora gittinizmi
Canacan Benim de Çarşamba günü olmuştu kanamam 13+3 ken bende korkuyorum bir kayıbım var bana serum verdi sorun gözükmüyor dedi eve gönderdi bende de sende olduğu gibi korku var Allah kucağımıza almayı nasip eder evlatlarımızı inşallah ❤️😍🤲🏻
Ayseaysegok Canacan bna da bgun serum takldı bgun agrın flan varmı senın bırde progestrondan baska bırsey verıldımı sna canm
silamm Ayseaysegok anladım cnm çokça dinlen gerekirse hiç kalkma birde çokça su iç ben öyle yaptım su an 31 haftaligiz
YlmzSYlmz Ayseaysegok bnde 13+5 gunlük hamileyim dun serklaj ypldı bnmde lekelnmem var biraz tedrgnlk bndedr var ama bnmkı normal galiba rahim dikildi diye dusunuyrm.
Ozget Ayseaysegok progestan igne olsaniz o daha garanti. Benimde kanamam oldu jel kullaniyodm. Doktor jel demkki yeterli degil yada yerine ulasmiyo dedi. Simdi 1.5 aydir igme kullaniyorum cok sukur hic kanamam olmadi.
Canacan Ayseaysegok ağrım ara ara oluyor belimde ve karnımda ama rahim büyüdüğü için ağrı oluyor dediler bana bide başından beri Progestan 200 mg kullanıyorum günde iki kere fitil olarak bide bana acildeki hemşire progestanı bırakma demişti düzenli kullan burada da mg bilmiyorum ama düşük riski olana o ilacı veriyoruz ona rağmen düşükle sonuçlanırsa yapacak bişey yok demişti
Glybskl Ayseaysegok canım ben 10 gün sadece tuvalete kalktım 15inci haftamda kanamam vardı ayaklarımın altına yükseklik koyup o şekilde yattım doktorumun tavsiyesiyle. Sende öyle yap ayaklarını kaldır ve yat kalkma çok yerinden sadece tuvalet ve yemek için kalktım geçti çok şükür şimdi 37+3üz
Ayseaysegok Glybskl aynen degın gbı yapyorum suan lavobaya kaltgımda oldu bu iki kanmamda hayrşısyla bnde o gunlere gelrm inşşlh
Glybskl Ayseaysegok benim toplamda 5 kere oldu ama öyle böyle kanama değil şakır şakır indi tuvalete oturduğumda canım. Progestan ve iğne olmuştum verdi mi sana da ilaç ve iğne
silamm Ayseaysegok rica ederim cnm ne demek çok geçmiş olsun tekrardan inşallah hep birlikte rabbim kucagimizada almayı nasip etsin inşallah 👶🤱🤰🙏
Ayseaysegok Glybskl sadce progestan hap kullanıyorum ıgne ılk kanam olnca bu çarşamba gnu yaplmsdı ewe wermedılr canm
Simya Glybskl yaa cok geçmiş olsun şu an bebeginizin ssğlık durumu nasıl benmde hafif pembe lekelenmem var bazendd pıhtı gibi oluyo bir kez hastanede yattım bir kezde acilde serum iğne filan verdi ama şimdi yine leke var ve cok korkuyorm doktorum leke olabilir kanamaya cevirirse gel diyo ama içim cook huzursuz sinirim bozuluyo leke görünce
Glybskl Ayseaysegok bir kere yapıyorlar canım progestan düşük tansiyon yapar bırakma sakın yat hep gerekirse ama iç
Ayseaysegok Ozget verilmedi ki canım sadce bı agr bı ıgne wr ılk bı o yapldı bugunde ılacna dewm dedıler gonderdılr
Ozget Ayseaysegok sen doktorundan talep edebilirsin. Cunku genelde dusuk tehlikesi ve kanama oldugunda igne veriyorlar garanti olsun diye
elfiikar Benim de geçen hafta oldu ayağa kalkınca bi anda boşaldı kan kaç gündür yatıyorum hep şimdi 14+4 olduk ama hep bi evham bi düşünce kafamda tekrarlar mı diye
Ayseaysegok elfiikar aynen bnm de😔bnde bıanda lavobada oldu ınanın kalkmaya degnz gbı korkuyorum sznde belınz faln agryormu
elfiikar Ayseaysegok o gün içinde bel ağrısından ziyade doğrulurken zorlanma vardı, belim tutuluyordu sanki. Sonrasında bel ağrım var hafif ama tutulma geçti