Asel58 Happymumsyy 36. Haftadayım. Kordon dolanması nedeniyle yüksek ihtimalle sezeryan olacagım. Dr um henüz gün vermedi zaten nst de sancı cıkıyor muhtemelen erken gelecek dedi.. Heyecanla bekliyoruz.😂
Ytelmas Aturkk benim de 9 Ocak görünüyor nasipse. Bende hiç bir şey hazırlamadım. Kıyafetlerini tıkadım ama ütülemedim. Çantam hazır değil ve ben çok yoruluyorum artık 😕 Allah yardımcımız olsun
Aturkk Ytelmas bende cok yoruluyorum artık 😢 yasadıgım sehirde günlerdir yagmurlu havalar bu hafta günesli görünüyor bende herseyini yıkayıp ütülücem çantamıda hazırlıcam bu hafta insallah🙏🏻
Apilhatice Happymumsyy kendinmi 10ocak olmasını istedin canım daha bizimki aşagıya dönmedi bilmiyorum nasıl olucak çok heycanlı ve meraklıyım😬
Happymumsyy Apilhatice Apilhatice evet canım 2. Doğumum 38-39 arası 10 ocağa denk geliyor ☺️ normal olsa 15-20 arası bulurdu diye düşünüyorum ya da 36 da gelir bilemiyorumki 🙈 aman allah korusun dur dilimi eşşek arısı soksun tövbe.
Happymumsyy Kizkalesi 35 haftalığım canım ama daha önce sezaryen olduğum icin 38 de alacak yani 38-39 arası oluyor tem 10 Ocak 🤗
Byza Happymumsyy benimde 10 18 Ocak arasi dedi doktorum stres heyecan tavan yaptı ama artık çok zorlaniyorum biran önce kucağıma almak istiyorum 🥰
Happymumsyy Byza evet canım bende gündüz bir sıkıntı yok ama geceleri İnan yatamıyorum ağrımdan 😭 eşimde ovmuyor adam bıktı 🤣
Apilhatice Happymumsyy ayy ne güzel yaa benimde 20ocak görünüyor ama hala dönmedi aşağı nezaman ne şekilde olcak çok merak ediyorum rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize😂
Ytelmas Happymumsyy dinlene dinlene yapıyorum zaten gücüm yetmiyor pek. Burdan kızlara sesleniyorum 35 den önce her işinizi bitirin 😄
Solitoo Happymumsyy yok doktor mümkün değil dedi sancılarımda olunca almak zorunda zaten 2.sezaryenim sağlıkla alalım kucağımıza 🙏🏻İnşallah
Bibebe Ahsen_annesi09 aynıyız canım ne güzel. Bizde 36yız 2 Ocak sezeryan günümüz. Sağlıkla gelsinler inşallah.
Seda_123 Happymumsyy 34+3 haftalığım en son 33+6 da 2200gram 46 cm di doğum pozisyonunda şu an inşallah normal dogum olur 😁
tubizm Mom666 daha dün 33+5 tim ve benim de 2070 gram bu kadar olur. bana da az geldi. dr normal diyor iki haftada 500 gr aldircan dedi🙄
Annemmm2 Happymumsyy 20 Nisan son adet tarihim 34+1 haftalık oldun dün doktor kontrolüm vardı. 2200 gram dedi 38+5 de alıcak 2. Sezeryan 17 ocak doğum tarihi🤭🤗 Erken bir sorun cıkmazsa insallah