Polat2706 Dnz_bal şimdi azaldıysa inşallah geçiyordur canım kanaman benim şimdilik yok çok şükür ama ağrım çok fazla kasığım ve karnım çok ağrıyor sanki adetimin 2. Günü gibi 😥😥
Dnz_bal Polat2706 azaldıda yine var aynı renk kırmızı pembe gibi birşey 1. De düştü insan etkileniyor ama rabbim bilir birşeyde yapamıyorum duadan başka
Dnz_bal Emin_e düşük olabilir zaten progestan kullanıyorum sabah akşam hapını dün gecede iğne yaptılar
Deletedmom2224 Dnz_bal 16. Haftaya kadar deli gibi kanamam oldu benim şuan 27 haftalık olduk bile hiç korkmayın zaten ilaç verilmiştir bol bol da yatmaniz lazım sağlıkla gelsin inşallah
Deletedmom2224 Dnz_bal 16. Haftaya kadar deli gibi kanamam oldu benim şuan 27 haftalık olduk bile hiç korkmayın zaten ilaç verilmiştir bol bol da yatmaniz lazım sağlıkla gelsin inşallah
Dnz_bal Deletedmom2224 inşallah🤲🏻 1. Gebelikte de böyle oldu düştü kürtaj oldum😞 ondan sordum canım peki ağrın oldumu nasıl bir yol izlediler canım???
Deletedmom2224 Dnz_bal ağrı sadece adet sancısı gibi sancılarım oluyordu. Günde 3 kez progestan ve sürekli yatışla atlattık çok şükür darısı başınıza