Dnz_bal canım öncelikle geçmiş olsun.16+1 iz.. benim 5 haftalıkken kanamam başladı.ama önce kahverengi 2-3 gün sonra kırmızı nokta nokta şeklinde geldi.Doktora gittim progestan fitil verdi ama tam 1 hafta sonra parçalar gelmeye başladı ve adet olmuşçasına kan geldi.Apar topar ağlaya sızlaya acile gittim Allah tan doktorum hastanedeydi.önce bebeğe baktı kalp atışlarına sonra kanamayı bulmaya çalıştı.Kese dışındaydı kanamam hemen yatış verdi iğne yaptılar serum takıldı baya iyi geldi.2 ay boyunca sürekli kanamam oldu 3 gün oluyor 1 gün olmuyordu ama ay 30 günse 20-25 gün kanamam vardı hep.Ve 2 kere parçalar geldi bebek düştü sandım.Doktorum hep yatacaksın kalkmak yasak.Yemek yapmak yok, ev işi asla,, dışarı çıkmak yasak sadece wc ye gidip ihtiyacını görüp geri yatacaksın dedi.3,5 ayıma kdr bu şekilde geçti sürekli yatarak.Ufak bi kanamada koşa koşa doktoruma gittim hep ve hemen hemen her hafta doktordaydım çünkü kırmızı adet gibi kan geliyordu progestano da bıraktım.şükür 2 haftadır birşeyim yok sadece bir kere lekelenmem oldu karınca büyüklüğünde parça geldi hemen progestana geri başladım anında lekelenmem durdu bir daha da bişey olmadı.Baya uzun uzun yazdım ama korkma sadece bol bol yat dinlen dışarda gezme dolanma evin içinde minik yürüyüşler yap.Yükseğe kolunu kaldırma eğilme bişey silkeleme.Gerekirse eşin yapsın evin işini yemeğini.Biz öyle geçirdik 2-3 ayı.Herşey bebişlerimiz için 🌸