Ulgare Kalorifer yaktığımız için odanın havası da çok kuruyor ve bu da çocukları çok tıkıyor. Mutlaka odanın nemine dikkat edin.
Deletedmom0065 Ulgare evet buhar mkinasi calistirdik o yuzden bugun bol bol petek ustune su koydum biraktim :(
Deletedmom0065 bsra18- geldi pislikler baya bi ama hala nefes alirken sulu sumuk sesi geliyor kendiliginden atar mi canm acaba o kalanlari da ?
bsra18- Deletedmom0065 süt damlattıysan atar o onları 2 saat kadar sonra tekrar serum damlatıp çek sümük oluşmasına izin verme odanda nemli olsun ki kurumasın buhar Makinesi kullanabilirsin veya peteklerin üstüne bi kapta su koy
Deletedmom0065 bsra18- bu basliklar eczaneden aliniyor dimi canm? Bide simdi kullandim diyelim bir iki saat sonra tekrar kullansam olmaz dimi?
bsra18- Deletedmom0065 eczanede başlıklar var ama çok zorda kalırsan yıka iyice peçete ile kurut 1 sefer daha kullan o kadar sorun olmuyor
Deletedmom0065 bsra18- allah yardimcimiz olsun ;( bu surekli boyle mi olavak canm acaba ? Cidden korkudan midem agriyor kramplar giriyor
Deletedmom0065 bsra18- tamamdir canm 2 saat sonra cekecegim zaman icin kullanirim en azidnan. Simdi emzirmeyi denicem hala ses geliyor nefesinden
bsra18- Deletedmom0065 sürekli böyle olmayacak tabiki 2-3 gün sürmez bile sen nane limon iç rezene+anason kaynat iç hem sütün artar hem sütünün kalitesi artar hem de gribi atlatırsın.
bsra18- Deletedmom0065 ses gelmesi normal canım bronşları tıkalı nefes almasında sıkıntı yoksa atar o onu sen 2 saat sonra yine çek birşey kalmaz Allah’ın izniyle ama kendini de bu kadar kasma sütün çekilir mazallah kaş yapayım derken göz çıkarma
Deletedmom0065 bsra18- gece gece Allah senden razi olsun inşallah yardimcin olsun.. lohusa hassasiyeti galiba yavrum aci cekiyor nefes alamiyor diye yedim kendimi... icimi rahatlattiniz yardimci oldunuz ne desem az gelir
Deletedmom0065 bsra18- nane likon rezene tamamdir canim simdi iceyim hatta rezeneyi evde vardi cok tesekkur ederim 💙💙