Ilknur_emin Bestte9989 bende cok telaş yaptim eşim evde yok hasteneyede gidemeyince panik oldum açıkçası arkadaşlar sağolsun resmen içime su serpti
Bestte9989 Ilknur_emin ben artık panik yapmıyorum hareket ediyo nasılsa diye toplansa bile arkadaşların dedikleri gibi uzaninca ya da iki oksayinca karnımı yer degistiriyo sizinde öyle olur paniklemeyin hareket ettiği sürece sıkıntı yok bence:)
Glybskl Gzrilknur 37+3 😁😁 hemde ne kemiklenme annecim yavaş Kuzum ama diyorum biyandan gülüp biyandan allahhh diyorum 😂😂
Gzrilknur Glybskl benim eşim askerde. Genelde gece konuşuyoruz. Bu sıpa da biliyor gibi gece başlıyor tepinmeye. Garip sesler çıkarınca aniden. Eşim de panik yapıyor. Noldu Noldu doğum mu başlıyor diyip duruyor 😂😂😂😂 aman ben gelmeden doğurma diyor.
Glybskl Ilknur_emin aminn inşallahhh cümlemizi sağlıkla canım benimmm ❤️🤲🏻 Hiç korkma dediğim gibi kaldır ayakları uzan hemen bebeğin baskı noktası dağılsın
Ilknur_emin Glybskl tamam canım içime su serptin rahatladım çok şükür kucağımıza alsak herşey geçecek gibi de hamilelik zormuş
Glybskl Ilknur_emin annemi bende çok iyi anlıyorum kolay değil ana olmak diyordu hep daha Rahime düştüğü anda başlıyor canım endişelerimiz 🙏🏻 İçini ferah tut çok şükür sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza ❤️🤲🏻
Elifbstg Merhaba arkadaşlar benmde karnim cok setlesiyordu magnezyum kullanmaya basladim faydasini gördüm doktorunuza bi sorun 😌
Glybskl Gzrilknur hahahjaha kıyamam adamcağız da panik oluyordur 😂 benimki alıştı allah dediğimde bir bakıyor karnım lakır lakır oynuyor tamam içerde çalışma var gene diyor 😂😂
Gzrilknur Ilknur_emin normalde senden gerideydim. Bazı yorumlarına denk gelirdim. Ordan biliyorum. Ama şimdi 31+3❤
Glybskl Gzrilknur bi video vardı kurbanlıkla arka koltukta oturan çocuk arkadaşına diyorki attoooo kafa atıyoorrrr dur oğlum durrrr diye bende onu yapıyorum evde kopuyorlar gülmekten 😂😂😂😂
Ilknur_emin Gzrilknur doktor böyle giderse Ocak sonu bekliyoruz dedi vakit daralıyor gitgide bizik tembelligimiz üzerimizde
Ilknur_emin Gzrilknur kuzum bizim hesaba göre öyle doktorlara göre 31+3 demek 31 inci hafta bitip 3 günde geçmiş demekmiş kendi doktorum öyle söylemişti