Pircu Aslikagan yok her zaman ki rutinlerim. Ultrason, vajinal ultrason, nst hepsine bakıldı iyi denildi. İdrar da yüksek oranda şeker çıktı tekrar verdim. Yine şeker çıkarsa yatışım yapılacakmış🤷🏼♀️ EbruIrmakAhmet
Esrakif Pircu benim de kızım da nişanı geldi açık pembe renkte sonrasında iç çamaşırım hafif hafif ıslanmaya başlamıştı yani suyum da gelmeye başlamıştı hastaneye gittim ve Doğum yaptım inşallah herşey istediğin gibi olur. Allah yardımcın olsun. 💕
Pircu tugce1990 acile gittim ama öyle bi şey var demediler hiç. İdrar da şeke çıktı dedi doktor tekrar verdim ,bu kez de iyi dediler. Nişan vs gelmiş demedi. Ne olduğunu ben de anlayamadım
Aslgly Pircu benim arkadaşımın nişanı beyaz gelmişti. Anladım nişan olduğunu akıntı gibi değil farklı demişti. O yüzden beyaz gelebilir diye aklımda kaldı hep
Pircu Aslgly benim de öyleydi ama bana nişanın gelmiş demediler bugün acil de. Anlayamadık ne olduğunu. Enfeksiyon da çıkmadı
Pircu Umutsuz acile gittim acaba nişan mı geldi diye. Hiç bi sonuç alamadan geri döndüm neye uğradığımı da şaşırdım