HvvGlKrdl Pircu Canim şöyle birsey var herkesten nişan gelecek diye bisey yok. Ben 40+6 oldum hala nisan yok.. Illa ki gelecek diye beklemeyin bazilarinda dogumda da gelebiliyomus.. Bu formda herkes de gelmis herhalde, kesin nişan bekliyoruz etkilendigimiz icin.. Yarin bana suni sanci verilecek sanirim sanci gelmezse ama nişan gelmedi yani ona ragmen doguracam Allah'in izniylee 🙏🙏
Pircu HvvGlKrdl eşim gelsin acile gidicem bakalım ne diyecekler. Belki çatı muayenesi yaparlar ,hiç olmadım çatı muayenesi 🤷🏼♀️
Sentepee EbruIrmakAhmet Beklemelimiyim sizce.. Çok değişikk şeyler bebeğin başını rahim üstünde baya hissettm bugün.. 🙄
EbruIrmakAhmet Sentepee doktorun özelse yaz istersen canım devlete gidiyosanda biraz daha gelmesini bekleyebilirsin devam ederse gidersin
Sentepee Esraygtf Az az gelince anlamıyo insan bide akıntı da yoğunlaşıyor ya sanıırm bnmde mi böyle olcakki🙄 Yada az az başlangıcı mı acaba bu su 😅
Esraygtf Sentepee benim 2 gün boyunca ıslaktı camasırım işte az az gelmiş hep akıntı zannettim bende en sonunda patladı😂 bebek hareket ettikçe geldi hep
Pircu saree ben de bilmiyorum ki hiç 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ nette araştırdığıma göre herkeste farklı oluyormuş. Kiminde lekeli, kiminde lekesiz 🤦🏼♀️ama emin de değilim
Habibegnc Pircu benimde sarimsi bi ara gelmisti ben o zannetmistim ama yanilmisim bugun asil nisan geldi evet tabiki olabilir acik renk ama benim kirmizi kandi bildigin
Rbs111 Pircu değildir bendem de ilk kez gelmişti 36 da post açmıştım hatta . Ama gerçeği 39+6 da geldi. Adet sancısı çok hafif girdi saniyeler sonra nişan geldi kırmızı sulu . Ve akşama kadar ara sıra gelmeye devam etti sonrası Doğum😊
Sentepee EbruIrmakAhmet Bugün pazar olduğu için doktorum izinliydi. Aynı şekilde tekrar olursa hastaneye git dedi. Yarın gel bakalım dedi kendisi olmadığı için dedi. Bu şekilde az olarak da doğum başlıyor dedi.. Takip et sütekli dedi olmazsa yarın giderim artık 🤗
Aslikagan Pircu merhaba ben çalışıyorum 36 haftalık olucam allahın izniyle, bende çok yorulduğum zaman o bahsettiğin akıntı gelirdi süöüğümsü sarı uzun gibi sonraki günler gelmezdi, kendinizi çok yordunuz mu,
Pircu Aslikagan yok her zaman ki rutinlerim. Ultrason, vajinal ultrason, nst hepsine bakıldı iyi denildi. İdrar da yüksek oranda şeker çıktı tekrar verdim. Yine şeker çıkarsa yatışım yapılacakmış🤷🏼♀️ EbruIrmakAhmet