Progestan
Bide kaç mg dı çok soru sordm ama
Benımkıde 100mg üç dedı doktor ama ben 1 içiyorm benn kanama falan yok kahve leke ıcın vermstı
Ztn doktor sana gerekli açıklamayı ypmştr bol bol dinlen iş fln ypma ağır bişi kaldrma
yefeninannesi progrstan nı bende kullandım uyku yapıyo ama düşük riskınız varsa engelliyor iyi geliyo
Benim de 6-7 kez kanamam oldu en başlarda günde 2 kez kullandım kanamam devam edince doktorum 3 e çıkardı. Şuan 10 haftalık hamileyim devam ediyoruz progestana. Hem ilaç hemde bol bol yatıp dinlenme sonucunda toparlanıyorsunuz. Fazla ayakta kalmamaya çalışın. Benim hep ayakta kaldığımda oluyo kanamam.
Sebla55 ben çift rahimim. 20.haftama gelene kadar 3 büyük kanama atlattım. Bundan sebep kullanıyorum. Sanırım doğuma kadar da kullanacağım. Endişe duyulacak bir ilaç değildir progestan. Vücudun bebeğin tutunması için ürettiği progesteron hormonuna takviye almış oluyorsunuz sadece.
Kızlar be günde bir kere içiyordm doktor dedı leken yoksa içme varsa iç sizede öyle denıldımı
Sebla55 bende 5 haftalık hamileyim içeride kanama vardı oyğzden vermişti 2 hafta kullanıp bırakıcaz dedi yatmadan önce alıyorum uyku yapmasın diye vajinadan .