• Progestan

Sebla55 skntı ypma cnm inş allahn izniyle bebegine bişi olmadn sağlıklı bi sklde kucagına alırsn bn o ilacı kullandm çok cnm sklrdı hp bi tereddütte olurdm ya bişi olursa gibisndn çok şükür 14 haftada ilacı kullanmayı bıraktım hatta üzerine uçak yolculuğu yptm çok şükür skntı yk snde rht ol ☺

Zehra günde kaç kere kullandınız siz haç haftada bide kahverengi leke ıcınmı bende hep teredutteyım

Sebla55 günde 1 defa 8 haftada kullanmaya başldm 14 haftada bıraktm Önce kanamam oldu diye kullanmaya bşldm

Bide kaç mg dı çok soru sordm ama

Sebla55 yok cnm skntı dgl sormak istediklerini sorablrsn ☺ 100 mg cnm

Benımkıde 100mg üç dedı doktor ama ben 1 içiyorm benn kanama falan yok kahve leke ıcın vermstı

Ztn doktor sana gerekli açıklamayı ypmştr bol bol dinlen iş fln ypma ağır bişi kaldrma

yefeninannesi progrstan nı bende kullandım uyku yapıyo ama düşük riskınız varsa engelliyor iyi geliyo

Benim de 6-7 kez kanamam oldu en başlarda günde 2 kez kullandım kanamam devam edince doktorum 3 e çıkardı. Şuan 10 haftalık hamileyim devam ediyoruz progestana. Hem ilaç hemde bol bol yatıp dinlenme sonucunda toparlanıyorsunuz. Fazla ayakta kalmamaya çalışın. Benim hep ayakta kaldığımda oluyo kanamam.

• Figo bunu yanıtladı.

Figen yat bol CNN ben bir bucuk ay yattım hep ne ev işi ne dışarı cıktım şu an 35 haftalık olduk gün sayıyoruz oğlumla sende sağlıkla kavuş inşallah

Figo aminnnn inşş çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sizde inş sağlıkla kavuşun yavrunuza 🙏🏻😍😘

• Figo bunu yanıtladı.
            • Figo bunu beğendi.

Sebla55 ben çift rahimim. 20.haftama gelene kadar 3 büyük kanama atlattım. Bundan sebep kullanıyorum. Sanırım doğuma kadar da kullanacağım. Endişe duyulacak bir ilaç değildir progestan. Vücudun bebeğin tutunması için ürettiği progesteron hormonuna takviye almış oluyorsunuz sadece.

Kızlar be günde bir kere içiyordm doktor dedı leken yoksa içme varsa iç sizede öyle denıldımı

Sebla55 benim çok kez kanamam olduğu için 3-4. Aya kadar devam etmem gerektiğini söyledi canım. Belki senin ki daha risksiz olduğu için öyle uygun görmüş olabilir

Sebla55
                Protestan benim belalım ! 36. Haftadayım doktor 37 ye kadar kullan dedi. 12. Haftada kanama geçirdim bazı dönemlerde günde 3 defa bazı dönemlerde 2 defa kullandırdı. Uyku halinden nefret ediyorum valla ne yalan söyleyeyim sona geldik artık diye sallıyorum🙂

6 yıl sonra

Sebla55 bende 5 haftalık hamileyim içeride kanama vardı oyğzden vermişti 2 hafta kullanıp bırakıcaz dedi yatmadan önce alıyorum uyku yapmasın diye vajinadan .