Agapizoi Eylulece 35+4 de gittigimde 3110gr di. Biraz buyuk dediler carsamba tekrar randevum var insallah cok buyuyemistir diyorum cunku sezeryan istemiyorum 37 oldum bugun bende
Habibegnc Agapizoi masallah kilosu baya once geldi istege bagli sezeryanmi olucaksiniz ben bugun 37 oldum 3180 dedi
Agapizoi Habibegnc Habibegnc sizinkininde kgsu iyi masallah! Hayir doktor normal dogumu beklicegiz dedi.
Habibegnc Eylulece benimde tam tersi nts de hic bise cikmadi ama 1 cm aciklik var ama kasiklarimda agrida var anlayamadim ya
Ecemella Eylulece 37+4 olduk bugün. 3 gün önce kontrolüm vardı 2800 civarındaydı kg biraz geride ama sorun değil dedi drmuz. Çatı muayenesinde de 1 cm açıklık vardı. İçimde resmen dansöz var kıpır kıpır kasıklarıma baskı yapıyor sürekli 🙄 Onun haricinde bişeyimiz yok. 1 ocak son günümüz kendisi o zamana kadar geldi geldi gelmedi seve seve 2-3 ocak gibi mecbur gelecek 😂
Mervenurysr 37+1olduk bugün , nst de sancılarım var açılmam yok , nişanım geliyor son iki gündür bekliyoruz bakalım pazartesi tekrar kontrolum var😌
P_i_n_a_r_90 Benim de 3 ocak. 37+2 yiz su anda. Kasık ve bacak ağrısı dışında sanci yok bakalım hayırlısıyla ne zaman gelecek. Yarın randevum kilosunu merak ediyorum bende 😊
Esenbogadt Bi 37+2 de benden😊 geceleri çok ağrım oluyor sağdan sola falan döndüğümde. Dün gece yine koltuk tepesindeydim. Ama nst ye doktorum gayet güzel diyor bakalım nolcak
Eylulece Elifelif1 persembe olacağım bakalım ne olacak bakayım dedi dr bekleyip beklemedigine karar veririz dedi planlı sezaryan düşünüyordum dr normal olur bu cocuk diyor kafam allak bullak ne yapacagım hiç bilmiyorum doktoru da sezaryanda iyi diye seçmiştim normale ol yapabilirsin diyor ama tercih senin dedi canım doktorum 😍😍
Afra34 Agapizoi yok ya şurada 10 gün kalmış hayırlısı ile 10 gün sonra 00.01 de bile doğabilir az kaldı beklesinler 😃😃😃