Misssimsek baltacirahsan biz 7+4 de duymuştuk canım 10.haftaya kadar duyulmaması normal diye biliyorum
Misssimsek baltacirahsan bence başka.bir doktora daha git hem zaten daha duyulmaya bilir korkma içini ferah tut bir hafta sonra bida git kontrole duyarsın canım insallah
Bbssrr baltacirahsan ben gebeliği öğrendiğimde iki hafta bekledim hemen gitmedim. Gittiğimde sat a göre 9 hafta falan oluyodu doktora gittiğimde geç döllenme dedi 7 haftalık olmuş anca dedi ve kalp atışını da o zamn duydum.
Hatice_talan8155 Bbssrr bn bugün ilk kontrolüme gittim benm hesabıma göre 7+6 günlük ama ultrasona göre 5 haftalık çıktı keseyi gördük kalp atışı için 27 aralıkta tekrar çağırdı geriden gelmesi normal mi geç döllenme olabilir mi 2 hafta gibi bir süre var arada
Kayraruzgar Hatice_talan8155 normal cnm ayrıca ilerleyen haftalarda gününü yakalıyor genellikle bebekler ☺
Hatice_talan8155 Bbssrr bir sürü şey söyledi ilk bebeğimi kaybettiğimi falan söyledim 28 haftalık erken doğum olmştu. Şimdi de erken doğum olmaması için önlem alacağız dedi 13 gün sonra kontrolüm var bakalım içime şüphe düşürdü
baltacirahsan Bbssrr bende anlamadım ki düşebilir direk dedi sonra kesin teşhis koymuyorum dedi perşembe gel dedi. Sonra belki de ben göremedim embriyoyu dedi zerre anlamadım
Kayraruzgar baltacirahsan keseniz kaç mmdi birde transvajinal mua yapıldımı yoksa ultrasonla karnınızdan mı bakıldı
baltacirahsan Kayraruzgar geçen hafta 27 mm di bugün birşey demedi. Karnımdan baktı. Vajinadan tehlikeli diye karşı çıkıyorum
Kayraruzgar baltacirahsan kese baya büyümüş aslında😕 ama vajinal muayene olmadığınız için görülmemiş olabilir vajinal mua düşük yapmaz o konuda içiniz rahat olsun bir sonraki mua görülmezse vajinal olmanızı tavsiye ederim inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🙏
Bbssrr baltacirahsan canım vajinada bir tehlike yok cogu kişinin tehlikeli sandığı bı durum ama korkmna gerek yok