Grhn NeslisahGamze doktor nedenini söyledi mi canım . Kafana takma belli olmaz son aylarda çok alıyorlar bol bol kaşar peyniri muz ceviz yoğurt ye
Balimkiz NeslisahGamze canım hergun yumurta ye muz ye ceviz süt yoğurt pekmez ye bunlar aldırıyormuş ben pekmez dışında hepsini yemeye çalışıyorum
gulkara NeslisahGamze canım geçen ay daha fazla çıktıysa ultrason cihazıyla alakalıdır üzme canını başka bir Dr. a daha git
NeslisahGamze Grhn geçen ay 1074 gram dı 860 çıkınca bende neden böyle çıktı anlamadım dedi çok canımı sıktı
mutluuannee NeslisahGamze ultrason cihazıyla alakalı bir sorun olabilir canm çocuk zayıflayacak hali yok ya bence başka doktora gorun
Grhn NeslisahGamze canım başka bir doktora görünsen öyle bir imkanın varsa. Ultrason hatasıda olabilir . Yemene dikkat ettiysen bir hastalığında yoksa kilo vermemesi gerek.
Sninannesi NeslisahGamze cihazla ilgilidir, başka bir hastaneye veya doktora görünün. Her gün kırmızı et ve yumurta tüketin. Hayırlı güzel haberler almanız dileğiyle
Dilekklc27 Canım daha onunda cok hafta var sık sık ye ceviz muz kasar hurma vs toparlar hem yanılma olabiliyor net sonuç vermiyor ölçümler moralini bozma
Alya2101 Dilekklc27 kız bu hurma hangi hurma nenelerimizin dedelerimizin hacdan getirdikleri siyah küçük hurmalar mı yoksa marketlerde domates şeklindeki kırmızı hurmalardanmı anlamadım hankisi 😄🤔🤪🤷♀️👀
NeslisahGamze Yarın başka hastaneye başka doktora gidiyorum kızlar, benim sinirimi neden kilo vermiş anlamadım demesi bozdu birde gribim ki sormayın yatıyorum çok moralim bozuk inş yanlış ölçümlemiştir
Semaa12 NeslisahGamze bu doktorlari bazen anlamiyorum bi sorun atiyolar dahasiyla ilgilenmiyolar kim bilcek nedenlerini baska doktor en iyi karar
NeslisahGamze Semaa12 aynen bana diyor ki kilo vermiş ama nedenini anlamadın, e napıcaz diyorum cevap yok perşembe gel yine bakalım ağlamaktan canım çıktı birde gribim moralim çok bozuk
Tgb2310 NeslisahGamze dr anlamadıysa sebebini sen nasıl anlıycaksn cnm bu nasıl dr anlamdm. Sıkma canını yarın başka bi dr görün eğer gerçektende öle bir durum varsa ne gb tedbirler alman gerektiğini anlatır heralde
Ap300817 Bebek aynı kiloda kalır onu anlarım da zayıfladı ne demek ya çok saçma bence sen başka doktora git canım
Aysun1274 Ben 31+3 üm benimki 1kilo850 gr bol bol pekmez muz ve hırma ye ben çok kilo almadım ama Bebek içim sürekli yemeye çalışıyorum doktorun cihazında sıkıntı vardır başka biryere git yoksa stres yaparsan daha çok kilo kaybı olabilir
Ozcifci Aysun1274 benimde 21 haftalik 21 cm 350 gr dedi boyu çok fazla kafamı karıştırdı sanki kısa gibi geldi
Kubraseyit00 NeslisahGamze 460 ölçülen bebeğim 1 hafta sonra 410 ölçtü kendimi suçlu hissettim zayflattimmi bebeği diye gitmedim 2hafta gittiğimde 750 Gr çıktı ultrasonla alakalı olduğunu düşünüyorum başka Dr a gidip orda baktır bide istersen