Kızlar iyi günlerrr, benim kızçemin geleceği yok sanırım ve her gören kızlar bu kadar beklemez diyo moralim iyice bozuldu doktor 41e kadar beklicez gün aşırı nst’ye gel diyo hiç ağrım bi sancım hiç bi şeyim yok doğumu hızlandırmak için ne yapmalıyım ? Yürüyorum hurma yiyorum ama tık yok 🥴🥺

Nurbegummete bende ayni durumdayim. 40+5 ultrasona gore ne yaptiydam faydasini gormedim.. Artik hic bisey yapmiyorum. Sadece yuruyorum gerci oturamıyorum o yuzden mecbur ayaktayim ve yürüyorum.. Bu saatten sonra oturup dua edecez guzel dogumlar dileyecez daha da biseyi kalmadi bence.. 😔😔

Nurbegummete ilişki tavsiye ederim bende 41 de doğurdum ılık duş ta çömelme secde pozisyonu bağdaş bunlar fayda ediyor

Nurbegummete burda bir bayanin paylasimini okumustum. Son hafta pilates topunu alip sicak suyun altina girmis. Orda topun ustune ziplamis. Suyu gelmis. Cok sasirmistim. Sezaryan olmak istemiyormus. Boyle birsey denemis.

Nurbegummete biz de 40+1 olduk bugüne kadar hiç birşey yoktu bu sabah karın ağrısı kasık sancısıyla uyandım şuan düzensiz yarım saate bir geliyor ama doğum işareti mi bilmiyorum doktor son gün cuma demişti çok korkuyorum 🥺

Btldrcn yaaa korkma sezaryen olmaktan iyidir keşke benimde bir tık bile ağrım olsa korkmaya başladım artık doktorumda beklicez diyo ama allah korusun faklı ihtimallerde var onları düşünmeden yapamıyorum 🥺