Deletedmom6 gulkara Kan sulandırıcı kullanmıyorum. Bir gyno fero sanol var birde vitakin ilacı kullanıyorum.
Seda_123 Prensesannesi0 Çok faydalı bişey sağlıksız diyenlere sakın inanma uzmanlar bile tavsiye ediyor çocuklar için bile kullanın diyorlar doktorum banada verdi bebegin kilosu az diye 31 de 1600 dü 33+6 da 2200 oldu çok faydası oldu yani hala kullanıyorum
St22 Bebisim_1208 benim suan aklima gelmiyo bakip sana soylerim doktor yazdimi sana kac haftaliksin sen
Seda_123 Bebisim_1208 Canım benimki biraz pahalıydı eczanelerde olmuyor sipariş üzerine getiriliyor eczanede 120 liraydı eşim internetten baktı hepsiburada.com dan 57 liraya aldık carlson omega 3
Nurcan6148 Prensesannesi0 Bende 37 haftamdayim.36.haftada 2.450 gr di.Soktor bebegin kilo almasi lazim dedi banada yazdi balik yagi bir haftadir kullaniyorum bakalim etkisi olacakmi
Nurcan6148 Sinif177 Hayir bana hic sezeryan falan demedi.3 kilo dogar dedi.İlk cocugumda oyle dogmustu.Ama ozaman hamileyken hicbir doktor bebegin zayif veya geriden geliyor muhabbeti yapmamisti.
Sinif177 Nurcan6148 bana sezaryen diyor. Ben de sezaryenden korkuyorum. Ailemden uzakta yaşıyorum. Bir an önce toparlanmak için normal doğum istiyorum. Rabbim inşallah gönlümüze göre bir doğum verir ve bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz
tuuubaaa01 Ben de ocean mummy kullanıyorum, hem bebek için hem de sizin değerleriniz için kullanmanızda fayda var bence