Prensesannesi0 Kızlar son 3 haftam var doktorum balık yağı yaZdı alayım mı bebegin kilo için etkisi olur mu ne diyorsunuz 36+5 yazdıgı ilaç innate pronotal
Deletedmom6 Prensesannesi0 Valla benim doktorum bana yazmadı benim balık yağım var kendim kullanıyorum.
Prensesannesi0 HavvaK gulkara Dmtsrc 3 kg ama eşim yok annem yok kaynanam yol yanımda kalacak kimse yok bebeğime kendim bakacağıma sezeryan olacağım dedim kilo aldın kucağıma alırken banyo yaptırırken korkmayayım
HavvaK Prensesannesi0 yoo kilosu gayet iyi. Doğum yaptığınız anda. Allah’ın kadınlara verdiği içgüdü ile hepsini yapıyorsunuz. Hiiiiiç korkmayın. Yani şöyle ben kilosu düşük diye balık yağı kullananı hiç duymadım. Sen bilirsin☺️
Prensesannesi0 arslanmerve57 canım balık yerken Dedem vefat etti Boğaz’ında kalıp o zamandan bellidir balık ağzıma almadım
arslanmerve57 Prensesannesi0 Allah rahmet eylesin. Dikkatli yediğiniz sürece bir şey olmaz Allah’ın izniyle ben haftada iki kere yiyorum doktorum da balık yağını önermiyor dışındaki jelatinde bebek için çok sağlıklı değil dedi
Prensesannesi0 arslanmerve57 sağol canım ama işte yemem imkansız benim için ☹️ Korkuyuda geç o sebepten oldu ya psikolojik olarakta yiyemem kuzum 😞 banada yaZdı buhu kullan dedi acaba kilosu için işe yarar mı dedim bende
St22 Banada yazmisti ben 36.haftada biraktim kilo aldiriyo bebege doktor bana balik yagi bebege 200 300 gr aldirir dedi simdi 37 haftaligim biraktim dogumdan sonra devam etcem
gulkara St22 bende Dr. umu dinlemeden kullansam mı acaba ya herkes kullanıyor 🙄 Dr. um kan sulandırıcı iğne kullandığım için vermedi imom
Deletedmom6 gulkara Kan sulandırıcı kullanmıyorum. Bir gyno fero sanol var birde vitakin ilacı kullanıyorum.