Mervis87 Arkadaşlar istanbul da olan detaylı ultrason yaptıran var mı nerelerde yaptırdınız özel mi devlet mi yardımcı olursanız sevinirim
Duyguluuu Mervis87 ben randevu aldım canm üsküdar anadolu hastanesine özel oraya gidicem 🤰 bende araştırıyordum orayı buldum fiyatlarda pahalı çok zaten
arslanmerve57 Mervis87 bende Pazartesi günü Süleymaniye Kadın Doğum Hastanesinde yaptıracağım inşallah
minik_kalp_ Mervis87 ben de özele gidiyorum ama detaylıyı devlette yaptırdım kendi dr um dA gerek yok git dışarda yaptır dedi 😊 hepsinaynı makineden bakıp bir rapor veriyor bence de devlet de yaptırabilirsin .
Tusubasa Mervis87 ben Esenyurtta perinatoliji uzmani Dr Altan Cebeci ye gittim renkli fotograf verdi cd ye çekilmiş bir şekilde verdi ve whatshapptanda fotoğraflar ve videolar gönderdi :)
Mervis87 Duyguluuu Evet çok pahalı bi yerde 737 tl dediler Ümraniye eğitim araştırmada yaptırmayı düşünüyorum yeni açılan binası ekipmanları da yeni olduğu için iyidir diye düşünüyorum
Duyguluuu Vnsgb yazarım tabiki ben burdan sordum annelere bikac anne memnunum dedi renkli ultrason yarim saat falan oluyormus insallah memnun kalirim 🤗🤰🙏
miine Vnsgb kesinlikle canım renkli olmadığını bildiğim halde gittim🤗 çok memnun kaldım ilgilenmesi sorması herseyiyle ❣
Duyguluuu Mervis87 devlet hastane az bakıyor diyor kimisi foto vermiyor diyen oluyor falan ondan vazgeçtim önce düşünüyordum da