Pinky_ Selam kızlar bu isim batağından bir türlü çıkamıyorum 21 haftalık hamileyim daha var diye düşünüyorum ama zaman anlamadan geçiyor kız bebiş isim önerilerinizi alalımmııı😇
Minik_Hanim Pinky_ leyla çok naif ve kibar geliyor bana. Zeynep anlamı güzel Son dönemde ortaya çıkan ikra duha vs tarzı isimler bana hitap etmiyor ve anlamsız saçma geliyor
Pinky_ Syma95 biraz anlamlı bişi olsunda istiyorum aslında sırf modern isim olmak adına taş toprak koyasım yok😀😀
Syma95 Pinky_ bende liya lila lina tarzi isimlerden hic hoslanmiyorum simdi herkes bunlari koyuyorda 😀 esimde Aslı istiyor 😑😀 bakalim
01merve14 Syma95 alın bendende o kadar o isimleri hiç sevmiyorum mina mia falan var birde sevmiyori ben zeynep koyucam Allah izin verirse 💜
Deletedmom099 Bizim kızın ismi zehra olucak ama ben zehroş dediğim için yavrucuğumun ismi zehroş kaldı 😂 yeni moda isimler bize hitap etmiyor hiç hoşlanmıyoruz öneri olarak hazal serra zeynep leyla berra olabilir
Merve60 Pinky_ bence Meyra ismide çok güzel nasip olursa inşallah koyucam bu ismi anlamida çok güzel😊
aysegul88 Nil 😍 Ben ikizlere hamileyim biri kız diğeri henüz belli değil. Nil olucak inşallah biri kesin. Diğeri de kız olursa yine 3 harfli bir isim arıyorum ben de ama yok. Yeni isimler dışında. Yeni isimleri biz de istemiyoruz.
Hapyyli10 Bende 20 haftalık hamıleyım isim bulamıyorum eşim elif istıyor bende cok fazla var dıye anlamı ve kendısı guzel baska ısımler arıyorum smdılık aklımda sare ve ahsen var isimsiz kalıcak bu gidişle hiç begenemıtorum
ZZeynep3 Deletedmom099 bizde de öyle oldu valla😄 çok güzel bi isim, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏