Fatma9494 MineKasp bilmiyorum bide kasık ağrıları var allah yardımcımız olsun bide benim minnoş cinsiyeti göstermiyor 😅
Sunshine1 quuenn ben de geçen sene istifa ettim bankadan. Ancak hafifledim kurtuldum 10 seneden sonra
Ummugulsum_44 MineKasp merhaba bizde 18+5 olduk 16 dan beri hissediyorum ben artık daha da belirginleşti tekmeleri dönmeleri çok şükür
quuenn Ummugulsum_44 ay ne güzel ya ben 18+1 oldum tık yok valla arada tık tık vuruyorum ama yok bi belirti 🤦🏻♀️
T_ak MineKasp ayy meraba sizde bacak bende bel ağrısı var eşim krem sürdü masaj yaptı sizce sorun olur mu
quuenn T_ak bazı kremler hamilelikte kullanılmıyo diye biliyorum isterseniz bi prospektüsü okuyun ama hindistan cevizi yağıyla masaj yaptırabilirsiniz o daha sağlıklı ☺️
Tbaaa Bu arada bebekleriniz kaç gram şu an kızlar ? Benim ki biraz fazla kilo almış bu ay. Şeker riski erkek bebeklerde daha yüksekmiş o yüzden yediklerime dikkat etmem gerektiğini söyledi doktor 😬 ama ben çok zor dizginliyorum kendimi
Kbr-8086 Merhaba bende 18+2 deyim cinsiyetimiz erkek henüz hissetmiyorum hareketlerini ara ara kasık ağrım var