Tbaaa Bi 18 haftalık erkek annesi daha burda 🤭 ben de hala hissetmiyorumm Şu günler biraz sağ böbreğim sancı yapıyo başka yaşayan var mı acaba 🤦🏽♀️
Selinglr Tbaaa doktor bana bobregınde bıraz buyume olmuş dıkkat et dedı benım ara ara agrıyo bence bır baktır hamılelıkte oluyor ya
quuenn Mucize34 ben erkek daha erken gösteriyo diye biliyorum çıkıntı görürdü doktor ya bizim çok bariz belliydi mesela pipisi😂 değişmez bence 🤗 Allah gönlüne göre versin canımm😍
MineKasp quuenn ahahaaa bende aynı yaa😊😊🤰 veee aşırı derecede tuvalet e gidiyorum çok rahatsz oluyorum 😔😔
quuenn MineKasp sorma sorma bez bağlayıp da gezsem otursam diye düşünmüyo değilim😂 film açıyoruz 10 dk da bir dur dur diyip gidiyorum tuvalete😂😂
MineKasp Mucize34 bana da 14te erkek dediler 16.haftada kız dediler şimdi 18 olduk yine erkeğe döndük acaba ne çıkacak merakk ediiyorum 😄😄😄🙈
Mucize34 MineKasp bilmiyorum banada 16 17 haftalıkken kıza benzetti göremedi bişey ama net bişey demedi şimdilik kiz dedi sadece of ya 😑 netlessin istiyorum artik
Nurcannnnokan MineKasp hissedersin bence daha erken bende daha yeni hissetim bazen uyuyorlar ondan bence hissetmedin daha var yani hissetmeye merak etme 😊😊❤