begumrt ya acaba simdiye kadar hep boyle postlar vardida basima gelincemi dikkatimi cekti acaba 🥺Allah sifa versin oncelikle ayni sekilde bende gelmistim hastaneye 33+6ydim yatimi yaptilar suan 35+3um hala yatiyorum cok yuksek sancilarim cikti ama ben hissediyodumda neyse yatirildim gunde alti doz sari bi hap var ondan verdiler surekli nst bagli serumlar girla tabi 4 gune azaldi diye ilacimi azalttilar ama yeniden firladi sancilar geri cikarttilar 6 ya suan hersey cok guzel boyle devam ederse carsamba taburcuyum korkucak birsey yok ilacla durduruyolar doktorum bebek dogsada sorun olmaz sorunlu evreyi gecti dedi sadece birgun birgundur tutabildigimiz kadar tutalim dedi iyi yonden bak kimsenin sancisi gelmiyo suni aliyo bizimkilerde ilacla duruyo hemen gelecek benimkini biraksan herkes derdi buyudukce hareketleri azalir bin sukur bin masallah benimkinin asiri hareketinden nst cihazi yazdirmadi 😅doktorumda dedi onun derdi tasasi gelmek ondan oyle diye rahat ol Allahin izniyle hic birsey olmaz