Prensesannesi0 Ben de sezeryan oldum depend kullandım çok rahat ettim açık pembe gecelik giydim zaten ten rengi depend belli bile olmadı 👍

Prensesannesi0 sezaryenden sonra özel bi bant yapıştırıyorlar dikiş yerine dikiş yerine gelecek kısmı gazlı bez gibi diğer yeri yapışkanlı o yüzden terletme yapmıyor canım aksine çok rahat

Prensesannesi0 cnm bugün doğum hikayesini anlatan bayan yazmış 67 kilo L beden almış deepend sezeryan kesinlikle ilk olarak onu oneriyorum demişti bende normal doğum yaptigimda kullandım yine olsa yine kullanırım dikiş yerine gelen kısmi üstüne katlarsın ki gelmiyormuş çok sıkan bir şey deil en büyükkkk rahatlık harika bi ürün kilona gire e bebekte kızlar var sor sana söylerler üzerinde yazıyor sanırım veya çalışanlar biliyor bana orta beden vermişti gayet iyiydi fazla kanamamda kullandım sonra normal pede geçtim batikon kullanınca 1 haftada dikişler iyileşiyor her vc sonrası batikon sürdüm ben.

Prensesannesi0 ben iki sezeryanımda da hasta bezi almıştım bunda da onu aldım.yatağa seriyorlar zaten daha rahat oluyor.Sonrasında yürütmeye başladıklarında da ilk başta sanırım bezi bağlamıştım sonra pede geçmiştim

Prensesannesi0 Ben hastanenin verdiği hasta beziyle hiç rahat edememiştim.Sanki yürüdükçe kayacak gibi hissediyordum ve bebek bezi gibi şişkin duruyordu.doğum sonrası gidip eşim canped’i aldı da rahat ettim.Benim de geceliklerim beyazdı hiç belli bile olmadı.

Prensesannesi0 ben sezeryanla doğum yapptım kesinlikle depend çok iyiydi 2 paket almanda fayda var

ozgeya evet bende şiş oluyor kayar diye düşünüyorum hasta bezini canped hasta bezi yazıyor ya oda öyle şiş duruyor mu

Prensesannesi0 hastanede hasta bezi evet ama eve çıktıktan sonra hava aldıracak bezler kullanın normal Doğumda dikişleri üç kere açılmış biri olarak söylüyorum

6 gün sonra