aslimutlu1 Melisaisler ya tabi sana bakmak zorunda ama secim haklarıda var . Sonucta senin bulantına cözüm bulamayada bilir . Bu normal , cünkü her ilac herkese iyi gelmeye bilir. Ara şikayetinde bulun .
Dtgk Melisaisler size göre yoktur ama hekim için vardır bilemeyiz 🤷♀️ Eğer sizi reddetti ise ki muayene etmek istemiyorum demiş zaten ben olsam bende hasta olarak devam etmem düşünsene sana bakmak istemeyen hekime zorla gitmeye çalışmanın da bi mantığı yok yani bi kere aradaki güven duygusu hasta hekim arasındaki nötrlük bozulmuş oluyor. Ola ki acil bir durumla başvurdunuz hekim size yine bakar ama muayeneyi reddetmiş bir hekimle ben devam etmek istemezdim.
Dtgk Melisaisler doktorlar sizin verdiğiniz vergiden daha fazla vergi veriyorlar bi kere bu cümleyi asla hastane içinde kurmayın çünkü suç bunu diyip para cezası almış insanlar var hekimlerin maaşını devlet verir sizin verginizle mi devletin başka kaynağı ile mi olduğunu siz bilemezsiniz bu da hekimi size karşı borçlu duruma düşürmez. İşin içinde biri olarak söylüyorum tek hastaneli tek hekimin olduğu bir ilçe de iseniz hasta haklarına gidip hekimin sizi reddettiğini söylerseniz sizin için gerekli düzenlemeyi yapar özel hastane varsa orada bile sizi sigortanızla tedavi ettirebilir ayrıntıları hasta hakları birimi ile görüşebilirsiniz.
Melisaisler Tabikide bende devam etmicem ben dogumumu normal yapmak istemiyorum sezeryanla yapicam dogum icin hic bilmedigim bir yere kimsemin olmadigi yere gideyim dogurim yada evde tuvalette dogururum yapacak birsey yok napalim sende empati yapmaya dene bence biraz
Harvicell Melisaisler kesinlikle sağlık bakanlığına şikayet eden bakmama gibi bir lüksü yok sağlık hukukunda . Başhekimden doktorun neden size randevu vermediğine dair yazı isteyin ve bakanlığa şikayet edeceğinizi belirtin .
Loya06 Melisaisler biraz fevri davranmış olabilirmisiniz canım bende 6 ayın sonuna kadar kustum hemde boğazlarımdan kan gelene kadar ve baygınlık geçirene kadar ama eşim bir kere bile doktorumu arayıp söylenmedi eşiniz farklı konuşmuş olabilirmi ? bu yüzden doktor randevu vermeye bilir başhekim bile doktora taraf ise benim aklıma o geldi... ayrıca doktorun bu hakkı var kimsede ona hesap soramaz bence eşinizle bi konuşun tam olarak ne dedi
Saraalp Melisaisler normal şartlarda hekimin hasta seçme hakkı var evet, isterse bakmayabilir şayet ilçede tek doktorsa bakmak durumunda veya acil durumda sizi sevk etmek zorunda, ayrıca mide bulantınıza çözüm bulunamayabilir 37. Haftadayım hala geçmedi
Dtgk Saraalp acil durumlar hariç bakmak zorunda değil tek hekim olması bunu değiştirmiyor gerekirse hastane kendi imkanıyla hastayı başka bir hastaneye götürüp muayenesini yaptırır ama hekim bakmak zorunda değil tek bile olsa mevzuatı yanlış biliyorsunuz
Saraalp Dtgk ben de farklı bişey yazmadım acil durumda bakmak zorunda veya sevk etmek zorunda yazdım , farklı ifade etmiş olabilirim
Deletedmom099 Melisaisler devlete tıkır tıkır vergini öde doktor devletten tıkır tıkır alsın maaşını işine gelmeyene bakamam onun öyle bi tercih hakkı yok madem istediğine doğum yaptıracak özelde çalışsın