Kizim_ve_Annesi EbruIrmakAhmet 13haftasında kız dedı 16 dada ve 20 haftasındada sımdı 21.2 haftaligiz acaba deyısıcekmı👩🏻👩🏻
Minik-mucizem123 Zizinemm %90 erkek dedi 😂 13 haftaya yeni girdiğimde söylemişti 😂 benim belirtiler geçince endişelendim ya sanki hamile değilmişim gibi oldu😂
Zizinemm Minik-mucizem123 yok yok zaten genel anlamda 3 ten sonra ve 7.aya kadar enerjik ve rahat olurmus annişler😊
Selam12 EbruIrmakAhmet EbruIrmakAhmet çok sevindim canım senin adına rabbim hepimizinkini sap Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla 🥰🙏
Dvsrc_1 Zizinemm ben temmuz annesi olucam :) ama cinsiyetini inanılmaz merak ediyorum sürekli aklımda acaba ne ne diye ve daha öğrenmeme çok var 🤕 sağlıkla gelsin canlarımız ☺️
Fndktgc0325 https://imgyukle.com/i/ReC6CN 13 haftalığız bugün cinsiyet öğrenecektik ama söylemedi doktorumuz, tahmini olan var mı? 😊
sweethome1000 Zizinemm 13+5te 2 doktor kız dedi değişir diye çok korkuyorum cinsyt partisi bile yaptık ailelerimze
Guliguli 14+4 doktor bugun kiz oldugunu soyledi bu haftadan snra kiz olup doktoru sonradan degistiren varmi ?