Ecrinbzkrt Zizinemm bende heycanlıyım salı ıkılı tarama var o zaman sorucam ama cevrem ve ben erkek hıssedıyoruz☺️
Minik-mucizem123 Zizinemm daha tam öğrenemedik canım ama yuzdeliklerle belli 🥰 ya sizinde belirtileriniz kayboldu mu açaba 🤔🤔
Zizinemm Ecrinbzkrt ya ikili tarama dedigin ultrasonlaa mi bakiliyor bana doktor kan verdirdi o kadar
Umer Bana da kıza benziyor dedi dün doktor ama kesin demedi o yuzden bidaki gelişin de kesinleştirelim alışverişe baslamayın daha dedi ☺️
Zizinemm Umer 11+5de bana da %60 kiz tahminen dedi kontrolum 10 gun sonra ben de heyecanliyim keske hic tahmin etmeseydi belirsizlik dah kotu tam moda girecem ya degilse oluyor
Ecrinbzkrt Zizinemm evet ultrasonla burun ense ölcumu yapılıyormus daha sonra kan verıyosun benım doktorum ölcumlerı yaptır gel kan vermeye yollucam senı dedı cnm
Beyzaharun Zizinemm evet canım kanı veriyorsun dr da ultrasonda belli incelemeler yapıyor ense kalınlığı ölçümü normal mi burun kemiği varmı uzunluğu normalmi kol bacak gelişimi gibi bunlara bakılması gerekiyor
Umer Zizinemm evet canım kesinlikle haklısın deli gibi alışveriş yapasım var ama kesin demediği için beklemek zorundayım zor oluyor tabi bende 15+5 iki hafta sonra gidicem bakalım hayırlısı
Dilarailhan Ya bize 12+6 yız ama henüz öğrenemedik 🤰🏻 26 sında randevum var o zaman muhtemelen öğreneceğiz 🤟🏻
Elanur070717 Haziran annesi değilim ama bu aylarda net sonuç alamıyorsunuz bana da çok kız dediler 16 haftadan sonra erkek olduğunu öğrendim bende şuan kendinizi şartlamayın bende mart annesiyim 😊
Zizinemm Minik-mucizem123 size ne dediler % kac verdiler hangi cinsiyete😊evet ben de baslarda kasık agrisi bel agrisi oluyodu baya bi donem mide bulantim da olsu ama gecti😊
Minik-mucizem123 Zizinemm %90 erkek dedi 😂 13 haftaya yeni girdiğimde söylemişti 😂 benim belirtiler geçince endişelendim ya sanki hamile değilmişim gibi oldu😂