heyeCANm Su an ayni sikinti bende de var. Yoruldum bugun ondandir insallah. Sol kasigim agriyo ve karnim sert 😭 19+5 benimde
orgucuanne Gncplt Merhaba gittiniz mi doktora karında sertlik sebebiyle. . Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum da..
Gncplt orgucuanne yok gitmedim sonrasında geçti zaten galiba büyüdükçe olacak böyle şeyler tekrarlanmadıģı için gitmedim
Gncplt Elif_sahra60 siz doktora gittinizmi doğuma daha yakınsınız ciddi sertleşme varsa doktorunuza danışın
Giz89 Bende 33.4 haftamdayım sertlik normal bebek o bi tarafta toplanıyor tabi yorulunca sertlik daha belli oluyor
Mom666 Gncplt o zamanlar bendede öyle oluyordu canım doktoruna söylersen magnezyum desteği verir 🤗 endişelenen bir durum olduğunu düşünmuyorum
Elif_sahra60 Gncplt bugün doktor randevum var canım kocaman ver sert bir karın insan korkuyor inşallah korkulacak birşey yoktur🙏
Elif_sahra60 Gncplt bugün doktor randevum var canım kocaman ver sert bir karın insan korkuyor inşallah korkulacak birşey yoktur🙏
Emek Gncplt benimde kasigimda sertlik oluyo bastirinca aci gibide deil agrida deil tuaf bi baski gibi oluyo Bebek asaagadami duruyo ondanmi bilmiorm ayni zamanda gazimda oluyo kasilma dedigin sey nasil oluyo mesela
Gncplt Emek ağrı falan yok böype göbeginin ici sızliyor karnın geriliyor gibi sen kac haftalıksın sürekli oluyormu
Emek Elif_sahra60 iyi aksamlar sertligin komple karin bolgendemi oluyo yoksa karin alt bolgende rahim ustu kasik bolgendemi yani benim orda 20 haftaligim endiseleniyorum da siz kac haftaliksiniz ve sik sikmi oluyodu
Elif_sahra60 Gncplt evet canım bugun gittim sabahtan nst ye bagladı doktor muayene sonrası çok şükür bir sorun çıkmadı🙏Bebek hareketlerinden dolayı kasılmaların oluyordur dedi erken dogum belirtisi yok dedi içim rahatladı😊
Gncplt Elif_sahra60 iyi çok şükür ya sevindim senin adına Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş 🤲😊
rumeyssa 25 hatalık benim de bebeğim benimde iki gündür oluyor kasılma ara ara yarın doktora gideceğim korktum bende kasılma bittikten sonra bebeğim cok hareketleniyor anladım :/
Gncplt rumeyssa bende de oldu gecti ama arada bi oluyor bende gittiğimde söyleyeceğim inş sende bi sıkıntı olmaz kesinlikle söyle doktora insan ister istemez korkuyor
Nur178178 rumeyssa dinlenince geçiyorsa ya da karnının sadece bir tarafında oluyor 1-2 dk dan az sürüyorsa normal ama karnının her yerinde sertlik oluyor ve sürekli devam ediyorsa normal değil ihmal etme doktora görünmende fayda var