Gncplt Merhaba 20 haftalık hamileyim bugün aniden bebeğim karnımın sağ tarafına toplantı sertlik ve hafifte kasılma var bu normalmi yardımcı olursanız sevinirim 😊
orgucuanne Gncplt Merhaba gittiniz mi doktora karında sertlik sebebiyle. . Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum da..
NERDOGDU Yalancı kasılma olabilir. Doktorunuza gittiğinizde mutlaka sorun. En doğru cevabı doktorunuz verir.
Gncplt NERDOGDU 2 gün önce kontroldeydim bu şekilde bişeyle yeni karşılaştım doktora gitmeden burdan böyle bişey yaşayan varmı sormak istedim
Gncplt Havvaa25 banada olur öyle şeyler dediler ama 20.hafta biraz tehlikeli sanırım siz hangi doktora falan gidiyorsunuz erzumdanmısınız kullanıcı adında 25 görunce
Ozlem_3641 Karın sertlesmesi Ogün yordu isenz ondandır eger ki sertlik çok sık sık devam ediyorsa işte bu bebeğim erkn gelecgne işarettir.yani karnınıza elinizle bastirin yumuşakça no problm eğer ki sertse masajla rahatltn yumuşatın bebek sertlesmsn
Gncplt Ozlem_3641 yorma gibi bişey yapmadım aniden oldu karnımda hafif bi sertlik var evet ama sancım yok kasılma var sadece karnımı ovaladım ama halendaha devam ediyor teşekkür ederim inş gecer progestan diye ilacımda var önceden kullanmıştım onun bi etkisi olurmu acaba
NERDOGDU Gncplt hmm o zaman kendinizi takip edin. Kasılmalar devam ediyormu diye. Sizi rahatsız edicek kadar çoksa bir sonraki randevunuzu beklemeyin ama sık değilse bir sonraki randevunuzda sorun. Hamilelikler kendilerine özgüdür çünkü.
Duamucizem Gncplt magnezyum iceli olmadi cnmm rahîm kasları gekisiyormus kasiliyormus bol su iç dedi bide
Gncplt Duamucizem anladım teşekkür ederim Rabbim cümlemize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inş🤲😊
Gncplt Cokokuyan_dorukusunannesi48 halendaha devam ediyor korkmaya başladım artık hafiften bel ağrımda var psikolojikmi korkudanmı karar veremiyorum biraz dinlenicem gecmezse gidicem artık korkmaya başladım ćok teşekkür ederimm 😊
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Gncplt Korkma canım panik yapma ama bir kontrol olsan iyi olur içinde rahat eder sağlıkla gelsin meleğin🧿🙏🏻
Emek Gncplt benimde kasigimda sertlik oluyo bastirinca aci gibide deil agrida deil tuaf bi baski gibi oluyo Bebek asaagadami duruyo ondanmi bilmiorm ayni zamanda gazimda oluyo kasilma dedigin sey nasil oluyo mesela