zynpgk BurcuSiratas son iki ayda kilo verilmiyor canım 36 haftadayım iştahım artarak devam ediyor siz siz olun hareketi kesmeyin kalkın yürüyüş yapın 🏃♀️ Şiştikçe şişiyorum 😰
Vuslaaatt Nesrinnn hamileliğimi ögrendiğimden beri bende öyleyim 7 haftalık hamileyim endişe etme canım hormonlar hızlı çalışıyor vücuda yorgunluk yapıyor geçer inşallah vücudumuz alışınca 🙏🏻
Nesrinnn Vuslaaatt haklısın ama bundan sonra dikkat edicem feci şekilde baş dönmesi baş ağrısı var demek ki ben tok hissetsem de vücut istiyor .inşallah geçer canım 🙏🙏
Vuslaaatt Nesrinnn bende yiyemiyorum istifra ettiğim için doktor kızdı kan şekerin düştüğü için bunlar oluyor sürekli yiceksin az az ağzın boş durmamalı dedi canın istemese de yiceksin dedi maalesef yemek zorundayız ☹
Nesrinnn Vuslaaatt sabahları cubuk kraker ye ara ara ye geçer belki bulantın canım .sürekli nasıl yiyelim ki Allahım sonra gece rahat Uyuyamıyo insan
Snur94 Nesrinnn gündüz bastırıyor öyle uyku sabaha karşı bi uyandırıyor erkenden uyutmuyor daha şimdiden 🙄
Nesrinnn ozdenarda yav aşcı insan nasıl düşünür ne yemek yapcanı 😅biz ölelim o zaman simdi ne değişik tariflerde vardır sende 😋
damlaikan Ne yemek ne temizlik o kadar saldım ki hiç bişey yapmak istemiyorum çok rahatsız oluyorum evin dağınıklığına dayanamıyorum ama kılım kıpırdamıyor ama arkadaşlar çağırsa koşa koşa gidiyorum anlamadım 😂😂
ozdenarda damlaikan bende oleyim her cumartesi alisverise cikiyrm avm ye bi attimi kendimi en az 4 saat 🙈🙈
ozdenarda Nesrinnn varda yapmadktan sonra pek bi ise yaramiyo 😁😁😁 ama bi misafirim gelsn agzin acik kalir hic odun vermem hic hamile gibi davrnmm insanlar beni hep ole sanio 🤣🤣