Snur94 Nesrinnn ilk haftalar yemek yemeye bile üşeniyordum şimdide arada geliyor sabahtan akşama kadar uyuyasım geliyor bazen sadece uyku problemim var şimdilik 18. Haftadayız
Snur94 Nesrinnn gündüz bastırıyor öyle uyku sabaha karşı bi uyandırıyor erkenden uyutmuyor daha şimdiden 🙄
Minnakkelebek Nesrinnn canlanırsın merak etme bir dönem sonra iyi oluyor insan ikinci trimester hamilelikte balayı diye boşuna demiyorlar 😂 şimdi son 26 gün ama ben bitik hissediyorum 😂
Nesrinnn Minnakkelebek kimisinin bulantıları o dönem başlıyormus galiba benm su an sn yok ama 😅 kucağına aldıgında hepsini unutursun canım😍
Gulsum94 Nesrinnn yalnız değilsin kahvaltı yaptıktan sonra tüm gün tembellik yapıyorum hiçbirsey yapasım Yok 32. Haftaya gireceğiz
ozdenarda Nesrinnn ayy saolsn vala ariyoz gelim diyo haftada bi onda yiyoz 😁iki gunde annemde 😁kalan gunlerde ole bole idare ediyrz 👐👐
Kubraa4334 ozdenarda Bende öyle sayılır evlilik yildonumunde doğum yapicam resmen yazık günah adamcagizlara ama biz hamileyiz 😂😂😊
MelikeAkyzeliker Nesrinnn ay bende 1 2 gibi yiyorum yalnız değilmişim aceba bebeğimi aç mı bırakıyorum ki diyordum 🤣🤣
Sebla55 Bennnn 💁🏼♀️ Bütün gün yatasım var çok tembelim evim aşırı kirli ama elim kolum kalkmıyo resmen 😏
Nesrinnn Sebla55 bende yemek icin kalktım yemek yaptım ama başımın feci döndüğünü feci halsizleştigimim hissettim beslenmeden kaynaklı galiba dikkat etmekiyiz kendimize bol ceviz süt tüketmek gerekiyor galiba enerji icin