Sumeyyekaya Kubraa4334 30 haftalığım doğuma az kaldı çok şükür ama en zor zamanı bu haftalardır 28 . Haftaya kadar çok rahattım bu haftalarda resmen üzerime ağırlık çöktü
Sumeyyekaya Nesrinnn enerji değilde Bn vicdan yapıyorum adam akşama kadar çalışıyor zaten bide gelip yemekle mi uğraşsın
Kubraa4334 Sumeyyekaya Bende 29um ama evet haklısın ilk zamanlar bulantılar kötüydü bikac ay çok rahattı ama şimdi de ağırlasmaya başladı biraz ayakta kalsam belim sırtım tutuluyor
Ceyduygu Nesrinnn Ayy evet evi temizledigini ve yemek yaptigini düsünsene 😍 yasasın aksama kadar kanepede yatmak 👏👏👏 😂😂
Sumeyyekaya Kubraa4334 Bn hiç bulantı yaşamadığım içn ilk haftalarda rahattım ilk 20 hafta hamile olduğumu bile unutuyordum ama şimdi öyle değil en ufak ayakta kalmamda yürümemde belim ağrıyor sonrada topallamaya başlıyorum
Ceyduygu Nesrinnn Aynen ya yat gitsin sanki hayatimizda kac kere hamile olacagiz 😂😂 yanliz bende kalkmak icin kendimi gazliyordum suan hic kalkamiyorum 😂
GlayAktaetinkaya Kubraa4334 bende aynı 🙁 1saattır buzlktan tavugu cıkaraym dıye aklımdan gecırym ama hareket yok 🙁
Omerozlem Nesrinnnbende ayniyim29 haftaligim hic bisey yapasım yok sözde yürüyüşe çıkcaktim yataktan kalkamıyorum 😂
Ennur05 Yalnız olmadığımı bilmek çok güzel bir duygu 🤗 12den önce yataktan kalkamıyorum kesinlikle 🙄 kahvaltı yapıp kanepede akşama kadar keşke temizlik yapabilsem hayalleri kuruyorum 😄 Bir şeyler yapma isteği var ama istek olarak kalıyor 🤷🏻♀️
Ennur05 Nesrinnn Yiyebilmek için çok zorluyorum kendimi canım vicdan yapıyorum 😄 bide 5 gündür yalnızım eşim göreve gitti 😩 Tek başına ye yiyebilirsen 😄