Ceyduygu Nesrinnn En cok korktugum cat kapı misafir gelmesi suan ev berbat dün misafirlerim vardi ev süpürülecek bulasik makinesi agzina kadar dolu yemek yapilacak ama ben hala kalkamiyorum. Onceden ari gibiydim her gidi günler 😂😂
Ceyduygu Kubraa4334 Ayyy evet suan mutfam masasinda sandalyede oturuyorum tezgahla bakisiyorum yemek yapicam güya 😂😂
Kubraa4334 Ceyduygu Aklımda patlıcanlar pirinçler mercimekler dolanıyor duruyor ınsallah bi gün kalkıp yapicam 😊😊🤣
ozdenarda burdaki mesjlari kocamami okutsam acaba🙈🙈genelde kizdiriyo benide kocam mutfaktan salona yururken yoruluyosun diye bide mesela aksamlari yemekten sonra kanepeden kalkmiyrm o tutup kaldiriyo😁😁25 de boyleysem son haftalarda npacm bilmem🙈🙈
Kubraa4334 ozdenarda Bu aralar abarttım sanki biraz dışardan yiyip duruyoruz sonra kendimi suçlu hissediyorum ne biçim besleniyorum diye. Bakıcaz artık bi çaresine zaten buzdolabını açınca gerisi arkasından geliyor 😊😊
Nesrinnn Ceyduygu bana gelen giden olmuyo da olsa daha iyidi o bahaneyle temizlenirdi ev 😅yaşlandık valla 😅birde ev temiz olunca bir rahatlama hissi geliyor ki o dagınıklıkltan sonra 😅😅
ozdenarda Kubraa4334 benm kocamda su kizimi dogur inan senden baska bisey istemiyrm ben bakarim kizima diyo 😂
ozdenarda Kubraa4334 ayy evet kolay onlara gore kocam ole diyince bende kizdrrm onu senn gibi gobegimde yag tasimiyrm ben can tasiyrm ben anayim ben ana diyorum 😂😂😂
Sumeyyekaya Nesrinnn bnd3 öyleyim bazen çok enerjik oluyorum bazende yataktan çıkasım gelmiyor ama mecburen kalkıyorum çünkü akşama babamız gelecek yemek yapmam lazım 😆😆
Kubraa4334 Sumeyyekaya Bi tane daha yemek yapması gereken ama yapamayan sevgili hamiş aramıza hoşgeldin 😂😂
Nesrinnn Sumeyyekaya heheh zaten yemek yapmak olmasa hiç kalkamam bu koltuktan yemek yaparken enerjim geliyor ama anlamadıgım bir sekilde 😅
GlayAktaetinkaya Kubraa4334 bende aynı 🙁 1saattır buzlktan tavugu cıkaraym dıye aklımdan gecırym ama hareket yok 🙁
Sumeyyekaya Nesrinnn enerji değilde Bn vicdan yapıyorum adam akşama kadar çalışıyor zaten bide gelip yemekle mi uğraşsın
Ceyduygu Nesrinnn Ayy evet evi temizledigini ve yemek yaptigini düsünsene 😍 yasasın aksama kadar kanepede yatmak 👏👏👏 😂😂