Anne1_ mervella endişe etme normaldir diyenlere bakma sen canim ya sağlık ocağına yada dr a git hemen evey normal olabilir belkide bisey yoktur ama ya varsa bebeğini hareketlerini en iyi sen bilirsin tanıyorsun onu cunki zaman kaybetme hemen git
Bertug-Tugberk-Mom hiç bişeyi yoktur merak etme canım, bu haftalarda herkeste oluyor benimde başıma gelmişti, çok şükür herşey yolundaydı, korkma 🤗🙏
Blackmom mervella 24+4 teyiz 4-5 gün önce bende pek hissetmiyordum normal da çok güçlü ve net hissediyordm.. sonra karnıma hafif dokunuşlar sağ sol yeme içme falan o şekilde çok hafifçe zayıf şekilde hissediyordm.. doktor kontrolüm vardı ztn gittim normal herşeyi çok şükür sıkıntı yok sadece kg biraz azmış ve galiba bu haftalar uyku düzenleri oluşuyor o yüZden bu haftalar da çok normal
mervella @Bestte9989 Kayraruzgar 2202020 Yenianne65 @Ebru9360 @Deringoksu Myasminn önce sağlık ocağına gittim ebe kalp atışı duyamadı ordan çıkıp hemen doktoruma gittim ağlamaktan derdimi bile doğru düzgün anlatamadım hemen ultrasona aldı kalp atışını dinledik çok şükür gayet normaldi ama hareket yok,sonra kanlanmasına baktı o da normal kilosu da artmış 600 gram olmuş bayağı bekledik hareket etmesi için sonunda hareket etmeye başladı çok şükür görünce rahatladım 1-2 hafta daha bu tarz şeyler yaşayabilirsin korkma ama 24 saat hiç hareket hissetmezsen mutlaka gel dedi evde oturup kendini sakinleştirmeye çalışma içini ferah tut ama gel dedi. İyi ki gittim yoksa sıkıntıdan tansiyonum almıi başını gitmişti
Yenianne65 mervella arada öyle oluyor canım benim de oluyor bazen hiç hissetmiyorum portakal mandalina yiyince hareket ediyor genelde
Bestte9989 mervella böyle inat oluyo bazı bebisler oh ne güzel sağlık ocağına güvenme baya eski bizim birdaki ultrason cihazı kimse kalp atışını duyamiyo orda zaten baknne güzel için rahat olsun annesi